Pro/kurs

Protimer

Protimer og kurs 2021

Vi ønsker dere velkommen til en ny sesong. Spennende med et nytt team som dere kan lære mer om ved å trykke her.  Trenger du noe hjelp med svingen, vil ha fast opplegg eller ute etter et gavekort er vi her for å hjelpe deg!

Med gjeldende coronaregler holder vi oss foreløpig til protimer. Mer informasjon om kurs kommer senere.
Klikk her for PGA Norge sine Corona rettningslinjer
 

Booking av Protimer

Booking av protimer gjøres via din golfbox. Bare å logge seg inn og klikke på undervisning. Deretter trykker du på Hauger Joachim Lange Golf Academy og velg en av proene eller kursene våre. Bekreftelse på bestilling sendes på epost i etterkant. Dersom du ikke får bekreftelse ta kontakt.

Eventuelt send en mail til joachim@haugergolf.no for gavekort eller andre spørsmål.
 

Gavekort

Ønsker du et gavekort på instruksjon eller kurs er det bare å sende en mail til elin@haugergolf.no så fikser hun raskt både faktura og gavekort.

 

Protimepriser

25 min 450,-
50 min 850,-
Fitting/protime med launchmonitor
25 min    450,-
50 min 850,-,-
 

Custom Fitting

Vi har mulighet til å tilpasse utstyr fra Callaway, Cobra, Ping, TaylorMade og Titleist. Tilpassingen utføres av PGA-utdannede proer, som samtidig kan komme med tips for svingjusteringer i samsvar med utstyret. Vi bruker Foresight launchmonitor som Bryson Dechambeau.
 

Online protimer med V1

Ta kontakt med Joachim dersom dette kan være aktuelt. Protimer kan gis på nettet ved bruk av V1 app, hvor Joachim er registrert PGA pro. 
 

Banespill

Fra kr 1 495,- pr 9 hull. Kan gjøres alene eller gruppe på 3 spillere. Tilbudet må brukes på formiddag og hverdag.
Det er under kr 500,- pr pers for 9 hull. Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette. 
 

Hva skjer under en instruksjonstime hos oss?

Vår hovedoppgave er å se på hver enkelt person individuelt og instruere deretter. Damer og menn, uansett alder, lærer på forskjellige måter. Alle har særtrekk i sin golfsving. Det er viktig å bevare disse særtrekkene og bygge derfra. Det finnes ikke en sving som er riktig for alle, og man skal ikke ha for mange tanker om gangen.

1.    Er det noe fysisk som kan hindre deg og din sving? Er du for stiv eller kanskje mangler litt styrke? Dette blir diskutert under åpningsfasen av protimen.
2.    Vi sjekker din «PGA». (Posture, Grip & Allignment/Oppstilling, grep og sikting).
3.    Så ser vi etter svingfeil, bruker som oftest video til dette og sammenligner din sving med verdens beste. Da blir det enklere for deg å forstå de forskjellige posisjonene i svingen. Dette diskuteres nøye. Det er viktig at alt blir forstått og at dette gjøres grundig for å unngå misforståelser.
4.    Vi legger opp en plan for hvordan vi skal få deg til å bli best mulig fortest mulig. Dette gjøres ved å gi øvelser for sving, styrke og/eller fleksibilitet.
 

Teknologi under protime

Foresgiht launch monitor, Ipad og V1 svingprogram, Casio Exilim EX-F1 fotokamera og mange andre hjelpemidler. Vår svingfilosofi er enkel; Keep it simple!

Husk: Kroppen må være avslappet for en god sving og kroppsdeler må begynne å bevege seg i riktig rekkefølge for å få ballen til å gå langt, og ikke minst rett. Vårt mål er å gi deg alle verktøy for at du kan rette opp dine egne feil hvor som helst og når som helst.
Vi setter opp timen slik at den passer deg og ditt nivå. Vi trener spillere på alle nivåer; medlem eller ikke.
 

TPI-program

Dette er et program hvor vi tester dine fysiske bregrensninger (fleksibilitet, limitasjoner og styrke) i sammenheng med golfsvingen. Joachim har fullført alle tre nivåene av denne sertifiseringen/utdannelsen. Du får mulighet til å ta den samme testen som spillerne på touren tar. TPI-utdannelsen er i regi av trenere som har jobbet med spillere som Woods, Mickelson, Weir, Villegas, Faldo, Singh, Donald, Watson, Garcia.
Dette programmet tilbyr: 13 bevegelighetsøvelser som kartlegger områdene hvor din kropp kan bli sterkere og mer fleksibel.

Ut i fra dette tilpasser vi et unikt treningsprogram til deg. Dette vil garantert forbedre din golfsving og generelle helse.

Videoanalyse av svingen din for å se full sammenheng mellom fysiske begrensninger og din nåværende sving. 
Over 80% har problemer med bevegeligheten i hofter og skuldre. 
Over 70% av golfere har vanskeligheter med tilstrekkelig balanse.