Pro/kurs

Pro/kurs

Protimer og kurs 2024
Vi ønsker dere velkommen til en ny sesong her på Hauger! Ta en titt under og se alt vi tilbyr av protimer og kurs denne sesongen. Info vil også komme sporadisk gjennom sesongen, så titt innom eller følg oss på sosiale medier for å få med deg alt som skjer gjennom sesongen! 
 
 
Trener teamet 
 
Årets trener team består av Joachim Lange - Head pro, Simon Page – Teaching pro og Noah Furulund – Assistant pro under opplæring. Klikk her for å lære mer om trener teamet vårt!
 
 
Book en protime
 
Ønsker du å booke en protime? Klikk her for å komme direkte inn til proplaner!
Når du er inne på proplaner og har logget deg inn med Golfbox-ID velger du Joachim Lange Golf Academy og velger en av proene eller kurset du ønsker å delta på. 
 
Om du har spørsmål til booking kan du kontakte Joachim her!
 
 
Gavekort eller pakke-tilbud
 
Ønsker du å kjøpe en av pakkene til proene? Klikk den inn på Proplaner her og velg kjøp verdikort, velg så pakken du ønsker å kjøpe. 
Om du vil kjøpe et gavekort til noen du kjenner så kom innom proshopen eller kontakt Hans, Hans@haugergolf.no, så hjelper vi deg gjerne! 
 
 
Protimepriser
25 min 550,-
50 min 1000,-
 
Andre treningstilbud
 
Spilletime eller tre timer med Pro 2600,-
Kampanje! 6 timer for prisen av 5 5000,-
Les mer om hva vi tilbyr av trening her! 


Custom Fitting
Det beste utstyret betyr ikke det dyreste utstyret. Alle har forskjellig sving og driveren kompisen din slår kjempe bra med er ikke nødvendigvis den optimale for deg. Under en custom fitting hjelper derfor proen med å finne hva som passer deg og din sving best, sånn at du kan få mest mulig glede ut av golfen!
På jakt etter nytt utstyr? Book en Custom Fitting her!
 
 
 
Hvordan vil du trene golf?
 
Det er mange måter å trene golf på. Proene våres har derfor et bredt tilbud av både kurs og protimer, så du kan velge det som passer deg best. Ta en titt på alt vi har å tilby her! 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her