Pro/kurs

Hvordan trene golf

Det er mange måter å trene golf. Du kan bli med på kurs, booke en protime, spilletime eller kanskje en hel dag? Ta en titt på hvordan proene kan hjelpe deg, så du får mest mulig glede av golfen!

Kurs

På Hauger tilbyr vi kurs til alle nivåer. Ta en titt på menyen til høyre og se hvilke som passer for deg!

Protime 25/50 min (Pris: 450,- til 900,-)
En protime varer kanskje bare 25-50 minutter, men her er det mange muligheter både før og etter protimen. Dette krever innsats fra spilleren også, så se hvordan du kan få mest mulig ut av en protime.

Det viktigste før en protime er at du har kartlagt hva du vil jobbe med. Trenger du veiledning på nærspill, korte jern, lange jern eller woods/driver? Om du kommer godt forberedt til timen vil også proen kunne gjøre en bedre jobb. 
  
Det viktigste etter en protime er at du trener på det du og proen har gått igjennom under timen. Om du ønsker så gjerne bruk et par minutter på slutten og oppsummer hva dere har gjort, så du vet hvordan du skal trene. 
På denne måten kan du få flere uker med god trening, med kun en time veiledning. 

 
Spilletime 2 timer (Pris: 1700,-)
Er du litt usikker på hvor det går galt på banen? Føler du slagene sitter, men du ligger ikke der du ønsker? Er du misfornøyd etter 18 hull? Ta med deg proen ut på banen!
Proen kan hjelpe deg med både slag, men også spill strategi. Kanskje det er situasjoner du børe være mer obs på mtp. din spillemåte? Spiller du veldig aggressivt eller kanskje for passivt? Da kan det hjelpe med gode strategiske innspill, så du kan spille på dine styrker. Få hjelpen du trenger, så du kan være fornøyd med dagens runde når du går av på hull 18! 

 
3 timer med pro! (Pris: 2600,-)
Ønsker du større bredde i økten din? Da kan du ta 3 timer med en pro!

Her får du muligheten til å gå gjennom det du ønsker med proen og du velger selv hvordan du vil legge opp økten!

Temakurs (Pris 500,-)

På et temakurs er det kun ett spesifikt tema som blir gjennomgått. Så har du lyst å trene mer på driving, lange slag eller nærspill er dette en flott arena!
Sjekk ut årets temakurs her!BOOK EN TIME HER!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her