Gjester

Gjestespill

Greenfee

Greenfeeprisene er som følger:
 Priser (se golfbox for fleksible priser)
– Hverdager: kr 500/kr 600/kr 700
– Weekends/helligdager: kr 600/kr 800
– Junior 250,-
– Gjest av aksjonær kr 450 ukedag og 500 helg (gjelder hele sesongen)
– Medlem u/spillerett kr 100 i rabatt, min. kr. 500 alle dager evt. tilbudspris (gjelder hele sesongen)
– NSG, hverdager før kl. 13.00: kr 500 (gjelder fra 1. juni til 31. okt.)
– Våre samarbeidsklubber i 2019 som spiller for medlem/gjest pris:  Haga GK, Bærum GK, Hakadal GK, Sorknes GK, Arvika GK, Atlungstad, Oppegård, Dynekilen, Stavanger, Nøtterøy, Nordhaug, Drøbak og Meland.

Diverse

Golfbiler kan leies på Hauger Golfbane og bookes samtidig med starttiden i golfbox.
Priser:
Gjester/medlemmer: 400,-
Sponsorer: 300,-
Aksjonærer: 250,-
Aksje pluss: 200,-
Biler kan kun bookes til følgende tider: 0810-1800 hverdager og 0710-1800 helg/helligdager.
Booking av biler før shoppens åpningstider kan gjøres etter avtale.

Regler for golfbiler

• Aldersgrense 18 år – og maks. 2 personer pr. bil.
  • Golfbilen skal alltid være parkert min. 10 meter fra greener og utslagsteder.
  • Ingen kjøring i høy rough.
  • Ingen kjøring i beruset tilstand.
  • Leie er for 1 runde og skal betales før bruk.
  • Fører er erstatningspliktig for skader ved uvettig bruk – brudd på regler medfører bortvisning.

Greenfee billetter

• Billetten har inntil 7 dager booketid – billettnummer må oppgis ved booking
  • Billetten kan ikke benyttes ved turneringer.
  • Billetten gjelder for 1 runde på banen.
  • Billetten kan ikke videreselges.
  • Ved no-show booket med billettnummer, kan ikke billetten brukes senere.
  • Alle spillere må registrere seg i resepsjonen minimum 10 minutter før starttid. Hvis dette ikke er gjort, vil starttiden kunne bli benyttet av andre spillere.
  • Spillere som ikke bruker greengaffel vil ikke bli tillatt videre spill på banen.

Frikort

Frikort utstedt fra NGF, PGA, NGA eller nordiske samarbeidsorg. skal avtales senest dagen i forkant med: NGF administrativ leder 99086000 – PGA headpro 92633103 – NGA head greenkeeper 48226472 slik at proshop er orientert om ankomst. De som ikke varsler senest dagen før betaler ordinær greenfee. NB – den som står i proshop er IKKE ansvarlig for at den som ikke har varslet skal betale. Hvis vi har gjort en feil tas dette med ovennevnte for hver organisasjon og blir refundert i etterkant. Sesongen for frikort varer fra 1. juni til og med 31. oktober, før og etter denne perioden skal greenfee betales som vanlig. NB-Frikort gjelder ikke i turnering.

Avbestilling

Avbestilling må skje minimum 2 timer før starttid, og kan gjøres på følgende måter:

Telefon til booking 67 07 37 70 mellom kl 08.30 og 16.00 , og på Golfbox.no

No-show

Greenfeespillere må betale full greenfee ved no-show. Medlemmer vil ved 1. gangs no-show motta advarsel, ved, 2. gangs no-show vil man miste bookingrettighetene i en periode. Kleskode

Vi minner om at jeans, fotballshorts, badeshorts og t-shirts uten krave eller «sleeveless» ikke er tillatt på Hauger Golfbane. Det er ikke tillatt å bruke stålspikes på banen. Vi ber om at klubbens kleskode respekteres av våre gjester.