Golfbutikken

Hauger Golfshop

Velkommen til vår velutstyret golfshop på Hauger Golfklubb.

Juleåpent:
Helgene 5-6 og 12-13 desember 10:00 - 14:00

Velkommen!

Butikken har under vinteren ingen faste åpningstider, men vi kan hjelpe deg fra administrasjonen.
Har du behov for noe, ta gjerne kontakt for å avtale tid, så åpner vi opp butikken for deg :)

Kontakt oss på: 924 40 888

I 2020 jobber vi med følgende leverandører: Callaway, Footjoy, Titleist, Taylor Made, Galvin Green, Abacus, Original Penguin, Puma, Cobra, Oakley, Ogio, Ping, Zynk, Big Max, Click gear, Powakaddy, Bushnell, Garmin.

Finner du ikke det du leter etter hjelper vi deg gjerne med å bestille!
I golfshoppen hjelper vi deg også med å booke starttider, bekrefter deg ved ankomst og hjelper deg med scorekort.
Har du spørsmål om medlemskap eller ønsker mer informasjon om klubben er det også bare å komme innom.

Vi er en del av Golfstore kjeden som har 300 butikker i hele Europa - se vår hjemmeside hos Golfstore her!