Damer

Damegruppa på Hauger ønsker å være et hyggelig samlingspunkt for klubbens damer uansett alder og handikap.
Vi spiller uformelle turneringer bestående av 9 hull på onsdager, både formiddag og ettermiddag.
Påmelding i golfbox fra gang til gang.
Etter både vår- og høstsesongen møtes vi til en felles avslutning i klubbhuset med sosialt samvær og premieutdeling.

Damegruppa organiserer også hver vår en golftur til Sverige, her tilbringer vi helgen med golf og kos!

Program for sesongen finner dere til høyre på siden. Denne er oppdatert til enhver tid med spilleform og annet.
Vi ønsker at flere damer skal komme med i vår fine gruppe, så oppfordrer alle nye damer til å være med på våre uhøytidelige turneringer.