Pro/kurs

VTG - Grønt kort kurs

Veien til Golf (VTG)

VTG er et kurs for alle som ønsker å starte med golf og holdes over helgene under (både lørdag og søndag, da lærer man best).
For å bli medlem av en klubb i Norge, og dermed kunne spille på en golfbane, må du ha bestått dette kurset.
VTG-kurset må følge retningslinjene satt opp av Norges Golfforbund, og ledes av en godkjent trener.
Du mottar et diplom etter kurset, som bekrefter at VTG er gjennomført.

Pris:
Voksen: 1495,-
Barn under 16 år: 995,-

Vi ønsker deg velkommen som medlem her på Hauger!
Alle VTG-deltagere vil få et spesialtilbud på medlemskap her på Hauger.
Du får også en greenfee billett til Hauger, slik at du kommer deg ut og får testet banen med en gang.
I tillegg får du gratis oppfølgingskurs!

Oppfølgingskurs:
Vi ønsker at du får best mulig start på din golfkarriere.
Derfor arrangerer vi oppfølgingskurs du kan melde deg på.
Her kan du jobbe deg gjennom flere av golfens utfordringer og møte nye golfvenner.
Blir du medlem her på Hauger er oppfølgingskursene gratis. Her er en link med oppfølingskursene vi tilbyr.

Påmelding:
Under ser du oversikt over alle våre VTG-kurs.  Alle kursene går over lørdag og søndag.
Trykk på linken (navnet på kurset) for å melde deg på (1 a og 1 b er to forskjellige kurs, meld deg kun på ett kurs).
Påmelding er bindene og betales i shoppen ved oppmøte første kursdag.
Vi påberoper oss retten til å kansellere kurs med for få deltagere.

Kurset vil bestå av to deler;
En teoridel som dere selv kan gjøre hjemme i fred og ro. Det tar ca 45 min å gjennomføre.
Del to er selve kurset som går over lørdag og søndag på datoene under.

En informasjonsemail sendes ut til deltakere onsdagen før kursstart. Deltakere kan låne køller og trenger ikke noe eget utstyr, bortsett fra kanskje en handske og noen baller.

VTG kurs privat eller i mindre grupper:
Kurs kan organiseres individuelt eller i mindre grupper dersom datoer ikke passer (prisen justeres). Dersom du trenger mer informasjon ta kontakt med Headpro, Joachim Lange med e-post: joachim@haugergolf.no

Velkommen til Hauger og sporten du garantert blir hektet på!

Startdato NavnPlasserLedigPåmelding
oktober