Administrasjonen

Administrasjon

Bent Lundborg

990 86 000

Bent vil sammen med våre ansatte sørge for at aksjonærer, medlemmer, samarbeidspartnere og gjester har en optimal golfopplevelse på Hauger, og at bane og logistikk er i henhold til styrets vedtak.

Joachim Lange

Markedssjef og head pro

926 33 103

Joachim har ansvaret for klubbens sponsorer og markedsføring 50%, samt ansvaret for all provirksomhet og instruksjon på Hauger. Joachim har en bachelor i markedsføring fra college i USA, i tillegg til utdannelse fra PGA of America. Joachim har vært head pro på Hauger siden 2007.

Elin Ingvaldsen

Administrasjonssekretær/Butikksjef

670 73 770

Elin sine oppgaver er å styre vår golfbutikk som skal være vårt service senter. All førstekontakt mot nye medlemmer samt medlemsservice skal håndteres. Hun behandler også kjøp, salg og overføringer av aksjer. Elin bistår også under sponsorturneringer og scoreservice.

Eoin Paul Moroney

Course Manager

482 26 472

Eoin har, sammen med sin greenkeeperstab ansvaret for at banen fremstår med sin beste kvalitet. Været er både en venn og fiende, noe som er en del av den utfordringen han lever med. Eoin kommer fra Shannon på vestsiden av den grønne og golfvennlige øya Irland.