Juniorer

Juniorgruppa

Målet for juniorgruppa på Hauger
- Hauger jobber hardt for å gi alle barn et trygt og godt miljø uansett alder og ferdigheter.
- Vi skal ha et golftilbud til medlemmers barn og eller barnebarn
- Alle våre juniorer trenes av PGA pro med hjelp av trener 1 ressurser og med et bredt foreldreengasjement , dette gir barna de beste forutsetningene for å mestre golfen og ha det gøy på banen.
- Utvikle gode verdier og etikette hos barna som de kan ta med seg videre i livet
- Juniormedlemmer og foreldre skal være lojale overfor klubb og forhåpentligvis senere bli seniormedlemmer

Langsiktig mål er å utvikle en elitegruppe som markerer seg i Norge, både i jente- og gutte-klasser.

Grupper på Hauger
Vi deler treningsgruppen i to hovedgrupper, bredde og satsning, bredde deles inn etter alder og i 2019 begynner vi med egen jentetrening. Vi ønsker å ha tett kontakt mellom  gruppene slik at samholdet og utviklingen blir best mulig.

Treningstider og priser
Klikk her for mer info om dette

Kids camp
Klikk her for mer info