Medlemskap i Hauger golfklubb

Aksje med spillerett (kampanje)

Kr 0,- . Ta kontakt med klubben for GRATIS spill ut 2018

Aksje gir følgende fordeler:
  • 7 dagers booking av starttid.
  • Fritt spill
  • Ta med 3 gjester til rabattert pris
  • Greenfeetilbud på samarbeidsklubber
  • Leie av golfbil kun kr. 250,- (normal pris kr. 400,-)
  • Samarbeidsklubber

Hakadal GK, Drøbak GK, Haga GK, Kongsvingers GK (man-torsd), Bærum Golfklubb, Sorknes Golfklubb, Arvika GK og Dynekilen GK.
    Våre aksjonærer spiller disse banene til «Medlem-gjest pris».
    Dette varierer fra bane til bane men gir som regel en hyggelig rabatt!

NB – aksjonærfordeler gjelder kun aksje eiere – de som leier en spillerett oppnår ikke disse fordelene.

Nyhet: Hauger Aksje pluss

Vi har inngått en samarbeidsavtale med Aas Gaard Golfpark/Hakadal og har gleden av å kunne tilby de som velger et Aksje Pluss medlemskap fritt spill på 2 baner.
Pris: 3100,-.  Kun for klubbens aksjonærer
Følgende fordeler finner du i Aksje Pluss medlemskapet:

• Fritt spill Aas Gaard Golfpark
  • Rangekort verdi kr. 1.000,- på Hauger
  • Fyll en ball med venner (3 greenfee til Hauger) – må spilles sammen med aksje pluss medlemmet.
  • 10% rabatt på køller/baller og 15% rabatt på klær og sko
  • 1 gratis runde på 5 av våre samarbeidbaner.
  • Leie av bil til kun kr. 200,-
  • 12 pk. m/logoballer

Nyhet: Hauger-fleX

Fra Kr. 4.200,- Medlemskapet er en nyhet for 2018 og gir deg mulighet til å skreddersy ditt medlemskap etter behov. Hauger-fleX inneholder: Medlemskap i klubben, fritt spill alle tider med unntak av helg og helligdag 9-14, og 3 dager booking. Du kan oppgradere medlemskapet etter dine ønsker både på banen og treningsfeltet. Hauger-fleX kan dermed spesialtilpasses med en rekke tilvalg.
Blant annet:
9-14 helg og helligdager
7 dagers forhåndsbooking
Klippekort golfbil, 10 klipp

Klippekort drivingrange, 30 klipp
Medlemstrening vår og/eller høst
Rabatt hos Haugers samarbeidsklubber (medlem-gjest pris)
Ta med en gjest til rabattert pris
Fri bruk av golftralle
Fordel avgiften over 6 måneder

Les mer om Hauger-fleX på Golferen.no "Klikk her"
Ta kontakt med oss for et tilbud post@haugergolf.no

Nærmedlemskap

Kr 1095,- Medlemskapet gir redusert greenfee med kr. 100.- ved spill på Hauger. Minimumspris kr. 400,- / 200,- ved spill på Hauger 18-hull / 9 hull. Fri bruk av treningsbanen.
Greenfee medlemskap Junior – kr. 500,- halv greenfee. Minimumspris kr. 200,- / 100,- ved spill på Hauger 18-hull / 9 hull. Fri bruk av treningsbanen.

Greenfee pluss

Kr 1.995,- Medlemskapet er en oppgradering av vanlig  nærmedlemskap, men inkluderer et fordelskort med blant annet ytterligere rabatt på greenfee, tilbud i shop og restaurant samt et rangekort til en verdi av 300,-.  Ellers er alt likt som nærmedlemskapet. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Aksje med spillerett

Kr. 8.900,- inkl. medlemskap i Hauger GK, fritt spill på hovedbanen og treningsbanen, redusert pris på golfbil. (NB – leie av aksje gir ikke aksjonærfordeler).

Studenter

Kr 3.900,- ink. medlemskap i Hauger GK, fritt spill på hovedbanen og 6-hulls bane.

Juniorer

Medlemskap og spillerett etter alder, mellom kr 1.155,- og kr 2.500,-.

Innmelding/registrering

Valg 1: Fyll ut innmeldingsskjema og send det til oss elektronisk.
Valg 2: Fyll ut innmeldingsskjema/salgskontrakt som sendes til : post@hauger-golfklubb.no