Klubben

Vil du ta golfen din til et nytt nivå

Av: Joachim Lange  |  Publisert: 19. april 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi ser etter spillere som er villig til å satse for å bli en elitespiller.

Hauger ønsker i år som i fjor og bygge opp elitegruppen. Det er flere i klubben som vil satse på golf og det vil vi tilrettelegge for med et opplegg med Peter Kaesnche.

Satsningen rettes mot de som ønsker å spille på Narvesen Cup, Srixon Tour (Jr Elite), Østlandstour (Brutto), Garmin Norges Cup eller ett NM.

Vi ser etter to grupper som vil kunne få trening/oppfølging av vår pro, rangekort, økonomiskstøtte til turneringsavgift og logotrøye. Begge gruppene vil ha jevnlige gruppetreninger, samt noen samlinger og en pakke med to protimer med Peter (gruppe 1). Gruppetimer vil være på torsdager, samlinger vil være over noen helger.

Gruppe 1 - Her ser vi etter 4 spillere som skal trene med junior satsningsgruppen vår.  Halve aksjeprisen vil sponses av klubben. Du må være akjsonær for å delta i denne gruppen.
Egenandel vil være på kr 1000,- per spiller.

Gruppe 2 - Vi er på utkikk etter 8-10 spillere for denne gruppen. 
Egenandel vil være på kr 3500,- per spiller. 

Tilbake forventer klubben oppmøte på treninger, turneringsdeltagelse og egenvilje til å trene mye, også på egenhånd, samt være en lagspiller til de andre utvalgte. Vi kommer til å ha en del matchplay konkurranser mellom deltakerne.

Spillerne i gruppene må være aksjonær i Hauger golfklubb og vil få økonomisk støtte, i det ligger det også en del forpliktelser. Er du ikke aksjonær men dette høres spennende ut, ta kontakt så kan vi se på måter å løse dette på:-)

Disse gruppene vil også være stammen til lag NM lagene. Tre plasser (av 5) fra herre laget velges ut herifra, og to plasser (av 3) fra damelaget. Resterende plasser vil det være en åpen kvalik for klubbens medlemmer.
 
Det vil være hcp-krav til spillerne i gruppe 1, gruppe 2 er vi litt mer fleksible på handicap.

Damer under 10
Herrer under 4
Senior under 6

Om du mener du har det som skal til, send oss en søknad på mail til Håkon Mathisen - hamat@live.no med dine planer for golfsesongen 2022.
Gjerne også litt om;
Hvor er jeg nå?
Turneringer spilt?
Alder?
Tid til å satse?
Målsetting?
Er du en lagspiller?
Hva kan du tilby en elitesatsningsgruppe?
osv

Søknadsfrist innen 24. april 2022

Legger til en definisjon her som er grunnverdien til en god golfer. Disse verdiene vil vi gjøre mer og mer synlige på Hauger. Disse blir viktige for utvalgte deltakere som deltar på de forskjellige gruppene...
Definisjonen av en god golfer;
  1. Du forstår og følger sikkerhetsreglene i golf
  2. Du holder riktig fart på banen 
  3. Du tar vare på både banen og medspillere 
  4. Du er et godt selskap å spille med
  5. Du forstår ditt eget ferdighetsnivå