Restauranten

Av: Elin Ingvaldsen  |  Publisert: 23. september 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Informasjon til Haugers medlemmer og gjester angående driften av restauranten.

Sesongen går dessverre mot slutten.

På grunn av lavere belegg og lite besøk i restauranten, vil åpningstidene fra og med mandag 26 september endres til 11:00 - 18:00.

Hauger Golfklubb ønsker samtidig å informere  om at avtalen med Oslo Catering v/Erling Jensen er sagt opp.
Oslo Catering vil drifte restauranten ut sesongen, da det er 6 måneders oppsigelse på avtalen.
Det vil si at vi allerede nå vil starte arbeidet med å få på plass nye drivere til sesongstart 2023.

Vi vil takke Erling og hans ansatte for samarbeidet denne sesongen.
Det vil alltid være en tilvenningsperiode for å tilpasse drift av restaurant og golfbane, og dessverre ble oppstarten også preget av store utfordringer for restaurantbransjen generelt i Norge.
Erling har en suksessrik cateringvirksomhet i tillegg til engasjementet her på Hauger, men Haugers styre og administrasjon har sammen funnet ut at dette samarbeidet ikke ble den beste match for oss, våre medlemmer og gjester.

Vi ønsker Erling lykke til videre med virksomheten, når hans tid her på Hauger er over.