Klubben

Vil du bli en sprek(ere) golfer?

Av: Joachim Lange  |  Publisert: 4. februar 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Bli sterkere, få bedre kondis, eller gå ned i vekt? Helene hjelper deg!

Akkurat nå tilbyr jeg kostholdsveiledning inkludert i online treningen for dere hos Hauger Golfklubb - spar over opptil 7500 kr! 
Du får også med  en 30 minutters skype kom-i-gang-samtale. Du trenger ingen forkunnskaper til trening eller kosthold, og (selvsagt litt avhengig av målene dine) du trenger ikke noe utstyr hjemme. Du får ditt eget, personlige treningsprogram i en app på telefonen din, der du kan legge inn video, kommentarer, og kommunisere med meg. 
 
Jeg er utdannet mentaltrener og studerer idrettspsykologi, bruker også teknikker herfra på utøverne mine.


- For ett helt år med eget, personlig treningsprogram (inkl oppfølging underveis!) og kostholdsveiledning, er prisen nå 14.988kr, mot 22.482 som er ordinært (sparer 7.500kr).
- For 6 mndr er prisen 8.694,- (ordinært 13.041, sparer 4.347 kr).
- For 3 mndr er prisen 4.947,- du sparer 2.473kr - ordinært 7.420,-. 

 
Hvem er Helene?
Helene har jobbet i treningsbransjen siden 2005, med utdanning fra Norges Idrettshøyskole og mange sertifiseringer og kurs ved siden av, inkl Raw mental trener. Har dermed en lang og bred erfaring innen trening av ulike mennesker. 
 
Treningsfilosofi er at trening gjør oss mer robust til å takle det livet kommer med, og gjør at vi kan gjøre mer av de tingene vi har mest lyst til å gjøre. Som for eksempel å skape enda sprekere golfspillere som kan kose seg med golf i mange mange år. 

 
Personlig Trener Helene Thorsen 995 24 760 helenevabothorsen@gmail.com
Litt mer info om team Fitness på Hauger klikk her

Med sprek hilsen fra,
Helene Vabø Thorsen
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her