Klubben

Tren som proffene med Peter K

Av: Joachim Lange  |  Publisert: 4. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

3 treninger av to timer - anbefalt handicap fra 15 og nedover

Performance Practice - Tren som proffene. 

Basert på statistikk, målbare øvelser og tydelige oppgaver trener du effektivt for å bli bedre i golf.

Dette kurset gir deg et innblikk i hvordan man effektivt kan trene de ulike delene av spillet.  Du får også øvelser og oppgaver du kan ta med deg etter hver trening. Når vi blir bevist på våre styrker og svakheter kan vi ta med oss dette ut på banen og spille med en fornuftig strategi.

Dette kurset går over 3 treninger av 2 timer.  

10.5 kl 19 - 21 Ballstriking: - Få kontroll på ballbanen og treff dine mål! Denne økten har fokus på måltrening. De beste i verden har en treffsikkerhet på under 5% fra målet i snitt, hvor god er du? Og hva er din strategi i forhold til nivået du holder?

20.5 kl 19 - 21 Putting / shortgame: Poengkrig er en motiverende og utfordrende form for trening med øvelser for hastighet, greenlesing, ballstart, sikte og senking av putter. Alle øvelsene gir poeng og økten kjøres som en konkurranse som gir høyt fokus.   

24.5 kl 19 - 21 Driver og wedge: Power game! Bli bedre med driver og få fokus på lengdekontroll med Wedege. Noen effektive øvelser for å få opp farten med driveren. Så slår vi wedger med fokus på ballbane og lengde kontroll, noe som er avgjørende for å score

Nivå hcp 15 - 0+

Pris: 1295kr,-

Påmelding er bindene og gjøres i golbox via din profil. Spørsmål ta kontakt med Peter på kaensche@hotmail.com

Velkommen til kurs!