Proens dag!

Av: Elin Ingvaldsen  |  Publisert: 23. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Meld deg på årets morsomste turnering...

Sparebank1 Proens dag 2022

Kjære Hauger medlemmer!

Velkommen til Proens Dag 2022, som arrangereres for klubbens medlemmer og sponsorer.

Format: I år spiller vi, som tidligere år, Texas scramble. Påmelding som lag eller individuell. Vi setter sammen lag blant de som melder seg på alene.

Dette er en konkurranse der det sosiale er i fokus, og banen settes opp med mange morsommer konkurranser og utfordringer. Vi skal ha det gøy - ikke konkurrere i OL :)

Vi har også i år valgt å sette et tak på 100 spillere for å redusere spilletiden, som de siste årene har vært litt høy.
Det er derfor kun åpent for klubbens medlemmer og sponsorer.
Utfordringene på banen vil også settes for å holde spilletiden nede.

Påmelding: Gjøres individuelt eller som lag og betales i golfbox.
Påmelding i denne lenken

Frist: Påmeldingfrist er torsdag 9. juni kl 23.59. Det settes et tak på 100 deltagere, etter dette blir det satt opp venteliste.

Pris:  Deltageravgift er satt til kr 300,- som inkluderer startavgift og følgende juksepakke til alle:
- 1 Tee forward
- 1 Mulligan
-  Bruk Simons utslag
-  Bruk Noahs drive

Range:   Gratis baller på rangen før start fra kl 0900.

Antrekk: Filmstjerne

Servering: Restauranten er åpen som vanlig og vil servere enkel og god mat etter runden.
Mer informasjon kommer i forkant av turneringen.

Program:
Kl 09.00- Gratis range baller tilgjengelig på rangen