Klubben

OBS OBS - Integrasjon mellom Golfbox og NIF

Av: Elin Ingvaldsen  |  Publisert: 11. oktober 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nå skal alle golfere inn i NIF''s sentrale idrettsdatabase. Les mer hva du må gjøre.

Integrasjon GolfBox/NIF

 Norges Idrettsforbund (NIF) har pålagt alle i idretten, som drifter en medlemsdatabase utenfor idrettens systemer, om å integrere (utveksle medlemsopplysninger) med idrettens sentrale database.

For oss i golfen betyr det at noen av dine medlemsopplysninger (navn, adresse, kjønn, kontaktinfo etc.) som er registrert i GolfBox skal utveksles med idrettens sentrale database.

Norges Golfforbund (NGF), GolfBox og NIF har over tid jobbet med å sette opp de tekniske løsningene for å kunne utveksle informasjonen som nevnt ovenfor. Nå har vi kommet så langt i prosessen at vi er klare til å utveksle data mellom GolfBox og NIFs database.

I den forbindelse krever NIF at du som medlem Hauger Golfklubb validerer (bekrefter) ditt medlemskap. Dette gjelder alle som ikke tidligere er validert, f.eks. gjennom et medlemskap i et annet idrettslag. Om du ikke tidligere er validert vil du få en e-post og en sms, hvor du må svare på en av disse innen 24 timer. Vi ber deg vennligst om å svare på denne henvendelsen så snart som mulig.

Planlagt gjennomføring er helgen 15-16 oktober Hvis du ikke mottar sms eller e-post er det fordi dine data allerede finnes og er validert hos NIF.
 
Vennlig hilsen
Hauger Golfklubb

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her