Høst shotgun i helgene!

Av: Elin Ingvaldsen  |  Publisert: 4. oktober 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Fra og med lørdag 16 oktober setter vi opp shotgun starter i helgene fra kl 1100. Påmelding i golfbox - turneringsmodulen.

Høsthelgene på Hauger = Shotgun start kl 11:00

Fra og med lørdag 16 oktober, er det igjen tid for shotgun start i helgene.
Påmelding skjer i golfbox -turneringsmodulen.

Shotgunstarten er åpen for alle, men vi setter en grense på maks 96 spillere.
Det er ordinær tidsbooking på shotgun startene, det vil si at shotgun på lørdag vil åpnes for booking kl 2200, fredagen uken før.

Lenke til påmelding her.

NB! Nytt av året, er at klubbens aksjonærer og sponsorer vil prioriteres når startlisten settes opp.
Plasser som er tilgjengelig etter dette vil tildeles øvrige medlemmer og gjestespillere. Dette uavhenig av bookingstidspunkt.

Frist for påmelding er fredag kl 1200, for både lørdag og søndags shogunstarten, og startliste offentliggjøres i golfbox før kl 1600.

Årsaken til at vi gjennomfører shotgun starter i helgene i stedet for linjestart, er følgende:
 - Redusere antall kansellerte baller på grunn av frost
- Tilrettelegge bedre for banemannskapets arbeid, da de har et redusert vindu med dagslys
- Få flere spillere ut i prime time
- Øke spillhastigheten

Greenfee for gjestespillere vil være kr 400,- og betales i proshop før start.
No show vil bli etterfakturert.

Det er alltid stor pågang på shotgunstarten disse helgene, så vi forutsetter at alle som ikke ønsker å benytte tildelt starttid gir beskjed så tidlig som mulig, slik at spillere fra ventelisten kan hentes inn.
Jevnlig no show eller sen avbestilling vil føre til at medlemmet ikke prioriteres i shogun starten påfølgende helger.

Da krysser vi fingerne for en lang og fin høst her på Hauger :)