Hauger stenger for sesongen!

Av: Elin Ingvaldsen  |  Publisert: 19. november 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi takker medlemmer og gjester for en flott sesong og gleder oss til oppstart 2019.

En ny kuldeperiode er på vei, og da er det dessverre tid for å stenge banen for sesongen.
2018 har vært et utfordrende år med mye snø etterfulg at tidenens hetebølge, til tross for det har vi hatt en fin sesong med bra baneforhold og mange golfere på banen.
Årets høydepunkt var European Young Masters, EM for 14-15 åringer, der vi høstet skryt for både bane og gjennomføring.
Selv om banen stenger vil vi forsøke å holde rangen åpen en stund til, så golfkøllene behøver man ikke å rydde bort helt enda.
Vi vil takke alle medlemmer og gjester for sesongen og gleder oss til å se dere igjen neste år.