Hauger matchplay

Av: Elin Ingvaldsen  |  Publisert: 15. april 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Blir du årets klubbmester i matchplay? Nå åpner påmeldingen!

Vi ønsker velkommen til Hauger Matchplay 2019 hvor vi kårer klubbens beste match spiller!

Matchplay tavlen rett utenfor døra i proshop er den offisielle start- og resultatliste hvor alle kan følge med på utviklingen match for match!

Max antall deltakere er 64. Førstemann til mølla!
?I år for alle deltagere en golfskjorte fra Cutter & Buck, husk å noter ønsket størrelse i påmeldingen.
Pris: 300,- inkludert skjorte.

Trekning av motstandere foregår i golfbox

Følgende frister gjelder:

OBS - Påmelding innen fred. 10. mai (men kun de 64 første får plass).
1. runde skal være spilt innen mandag den 10. juni
2. runde skal være spilt innen mandag den 8. juli
3. runde skal være spilt innen mandag den 12. aug.
4. runde skal være spilt innen mandag den 2. sept.
5. runde skal være spilt innen mandag den 16. sept.
Finale / bronsefinale spilles lørdag den 28. september

Vinneren får sitt navn inngravert i ny Matchplay Pokal - Plass 1-8 premieres!

Regler for match gjelder, golfreglene skal følges, man kan ikke avtale å omgå/ikke følge gjeldende regler!

Vi spiller med 3/4 hcp.

Spillerne avtaler spilledato/tid direkte med hverandre. Ikke møtt til avtalt match = tapt match. Hvis matchen ikke har blitt avgjort innen oppsatt tid trekkes en vinner.

Dersom det ikke er en vinner etter 18 hull spilles omspill. Da benyttes hull 18 så hull 10, og disse hullene spilles vekselsvis frem til første spiller har vunnet et hull og dermed matchen.

Vinneren av hver match er ansvarlig for å rapportere inn resultatet / levere inn scorekort til golfbutikken!