Klubben

Foredrag med Finishline!

Av: Hans Edvardsen  |  Publisert: 4. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Velkommen til foredrag om ernæring og mental trening 25.mai!

25.mai 18:00 kommer Finishline hit til Hauger for å ha foredrag om ernæring og mental trening! Her er det masse nyttig å ta med seg, både for erfarne og uerfarne golfere. Det koster 300,- å delta, men om du booker en protime under kurset vil du få dette i avslag på protimen!

Meld deg på her! 
OBS! Påmelingen er via turneringsmodulen i Golfbox, men dette er altså et foredrag og ikke en turnering.
Påmeldingen er bindende.

Litt kort om foredraget:

Færre slag med riktig kosthold

De beste vet hvor viktig kosthold er for å prestere maksimalt, og her har de fleste golfere på alle nivåer mye å lære! Med enkle grep, og en større forståelse av hvordan ulike inntak påvirker kroppen vår, vil man enkelt kunne optimalisere prestasjonen på golfbanen! Kostholdet er helt essensielt for treningseffekt, konsentrasjon, restitusjon, helse, kroppssammensetning og mye mer. Så om du vil vite mer om hva, hvordan og når du skal spise og drikke for å få mest mulig ut av runden din, er dette foredraget for deg!

Lær deg indre styrke og hvordan takle press av Psykolog Paul Nilsen

Ny psykologi for å bedre fokus og prestasjoner! Resultater i presisjonsidrett forringes hovedsakelig av manglende impulskontroll i avgjørende øyeblikk, noe som handler om mer enn selvtillit og mestringstro. Dette foredraget er en innføring i grunnleggende prinsipper for vedvarende mental styrke i presisjonsidretter som golf, og vil by på nye tanker og teorier for hvordan du kan finne strategier for å mestre medgang og motgang på golfbanen.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her