Klubben

Banerapport 24 februar 2021

Av: Elin Ingvaldsen  |  Publisert: 24. februar 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Haugers greener snø- og isfrie :)

Siden forrige banerapport har vi jobbet intensivt for å få greenene fri for snø og is, slik at potensialet for gode forhold inn mot sesongstart blir best mulig.

Vi startet arbeidet med å rydde snø og is mekanisk den 19.02, og i  kombinasjon med det mildet været, har vi oppnådd målet, og alle greenene er i dag fri for snø og is.
Greenene ser generelt ekstremt sunne ut, og vi har ingen tegn på sykdom eller vinterskader.
Dette er ekstremt positivt så tidlig på året, og vi vil nå jobbe med å forhindre at smeltevann fra omgivelsene renner inn på greenene. Vi vil kontrollere dette daglig, samtidig som vi følger med på andre potensielle problemer, som kalde bakketemperaturer og varierende dag og natt temperaturer, som kan føre til en nedgang i den generelle tilstanden. 
Vi vil også vurdere å dekke til greenene dersom dette blir nødvendig.

Bildet av puttinggreenen er tatt i dag , 24. februar.

Vi benytter den samme prosessen  også på våre utslagssteder. Nå er 60% av gressområdet på våre utslagssteder fri for snø.

Som nevnt i den forrige rapporten vil vårt umiddelbare fokus være å få Driving rangen i drift så fort som mulig. Mye har skjedd her de siste dagene, og vi har nå bare en snødybde på ca 10 cm igjen på størsteparten av treningsomådet.


Driving Range 24. februar 2021

Vår generelle analyse er at vinteren så langt har vært i vår favør, og vi føler at vi akkurat nå har god kontroll over situasjonen. Men vi vet alle at dette raskt kan endre seg i de kommende ukene.

Banesjef
Eoin Moroney