Klubben

Banerapport 14.01.2020

Av: Elin Ingvaldsen  |  Publisert: 14. januar 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Så langt så godt...

Tar man en titt på banen i dag kunne en tro at det var tidlig april. Så langt har vinteren vært snill mot oss, og det er få tegn til stress eller skader å rapportere om fra de ulike områdene av banen. Det er fortsatt tidlig, og det er viktig at vi jobber oss gjennom uke for uke og forhåpentligvis kommer oss gjennom vinteren uten store problemer. Klok av skade er vi alltid forberedt på det verste, og kan ikke la oss lure av gode forhold på et så tidlig tidspunkt.

Etter juleferien, har vi vært opptatt med å utføre full service på maskinparken vår, samt hugget ned et par trær rundt banen. De siste ukers kraftig vind har uheldigvis revet opp noen trær her og der.

Vårt testprosjekt med å legge plastikk duker på greenene 1, 5, 7, 10, 11 og 16 har møtt sine utfordringer, da den sterke vinden har gjort det vanskelig å holde dukene festet til bakken på vårt veldig åpne område. Vind på 17 m/s har blitt målt de siste ukene, noe som er veldig unormalt på denne årstiden. De sterke vindene har også hatt en positiv effekt, da de også har bidratt til å fjerne all snø og is fra så å si alle deler av banen. 

Så langt har vi ikke sett noen tegn til sykdom på noen av banens områder, men vi vurderer fortløpende når vi skal påføre soppdrepende midler for å holde faren for sykdommer under kontroll.

Vi åpnet driving rangen 7 januar, og det er veldig hyggelig å se så mange glade golfere som allerede er på plass og varmer opp til den kommende sesongen. Det er faktisk været som bestemmer hvor lenge vi kan holde rangen åpen fremover.

Vi vil her på hjemmesiden, regelmessig oppdatere dere på banestatus fremover mot våren og baneåpning,
 
Beste hilsen
Eoin Moroney