Klubben

Riis Bilglass Lagmesterskap 2024

Av: Elin Ingvaldsen  |  Publisert: 19. juni 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Her finner du all info om NSG lagmesterskapet som arrangeres på Hauger 21-22 september - informasjonen oppdateres fortløpende.

Hauger Golfklubb arrangerer 1 divisjon for Herrer og Damer helgen 21-22 september.

Riis Bilglass Lagmesterskap 2024 arrangeres i helgen: 31.august - 1.september.
For 1.divisjon er det i år et unntak grunnet kollisjon med EGA-Lag, både for damer og herrer. 1.Divisjon spilles derfor i helgen 21. - 22. september.

Lagmesterskapet spilles i 3 divisjoner med underliggende avdelinger og grunnoppsettet består av 18 herrelag og 9 damelag.

Resultatet fra Lagmesterskapet 2023 danner grunnlag for rekkefølge og fordeling av det enkelte lag i divisjonene. Fjorårets resultater finner dere her: https://seniorgolf.no/wp-content/uploads/2023/09/LM-2024-tabeller-ajour-09.09.2023.pdf Lagmesterskapet arrangeres i tre divisjoner. 2. divisjon er delt i to avdelinger på Østlandet (avdeling A og B), samt en avdeling Vest og en avdeling Nord. På Østlandet er det satt opp tre 3. divisjonsarenaer - avdeling A, B og C. Lagene fra i fjor samt nye lag i år, vil bli forsøkt plassert geografisk mest mulig fornuftig i 2. og 3. divisjon.

Riis Bilglass Lagmesterskap 2024 arrangeres som følger:

• 1.div Herrer og Damer – Hauger GK

• 2.div Avd A - Herrer og Damer - Skjeberg GK

• 2.div Avd B - Herrer og Damer – Vestfold GK

• 2.div Vest - Herrer og Damer – Nordvegen GK

• 2.div Nord - Herrer og Damer - Ålesund GK

• 3.div Østlandet Avd A - Herrer og Damer – Sandefjord GK

• 3.div Østlandet Avd B - Herrer og Damer - Moss og Rygge GK

• 3.div Østlandet Avd C – Herrer og Damer – Nes GK

Bekreftelse/påmelding av lag

Innen onsdag 10. juli kl 1800 må du bekrefte/melde på deltakelsen i 2024 for ditt lag med angivelse av lagnavn, herre-/damelag og spillested. Et eventuelt nytt lag i 2024 må også meldes på innen denne fristen.

Alle lag som deltok i Lagmesterskapet 2023 er sikret plass i Lagmesterskapet 2024. Dog må deltagelsen i år bekreftes/meldes på slik som angitt nedenfor, i motsatt fall vil laget bli strøket fra deltagelse. Eventuelle nye lag som meldes på i år, vil bli plassert i 3. divisjon på Østlandet (2. divisjon Vest/Nord).

Påmelding av lag som var med i fjor, gjøres ved å klikke på den øverste lenken under. Da kommer et skjema opp, der man angir lagets navn – her er det viktig å angi lagets navn nøyaktig slik det står i vedlagte oversikt over lag/baner (eks Asker GK er et annet lag enn Asker GK1). Videre skal det angis om det er et herre- eller damelag, samt divisjon og spillested. Etter at skjemaet er sendt, vil det komme kvittering til den e-postadressen som ble oppgitt på toppen av skjemaet. Om det skal meldes på mer enn ett lag fra samme person, trykker man på ”Send inn et svar til” etter at første skjema er innsendt. Da kommer et nytt blankt skjema opp.

Lenke for påmelding av lag som var med i 2023

Lenke for påmelding av nytt lag i 2024

Nye lag vil bli plassert geografisk så gunstig som mulig.

Når alle lag inklusive nye lag er plassert på sine respektive baner, vil ny lenke for påmelding av de enkelte spillere bli sendt ut. Dette kommer i siste halvdel av juli. I første omgang er det derfor kun laget som skal bekreftes/påmeldes. Vi vil allerede nå informere om at spillere som deltar i 2. og 3. divisjon ikke kan benyttes på nytt til 1. divisjon senere i høst.

Om laget fra i fjor av en eller annen grunn må trekkes fra deltagelse i år, vennligst informer om dette i e-post til undertegnede innen 10. juli.

Pris:

Deltakeravgiften er kr 1.400,-pr lag, greenfee for begge dager kr 900,- pr spiller, totalt kr 5.000,- pr lag for hele mesterskapet. Betaling skal først finne sted ved oppmøte på den banen laget skal spille på. Ikke noe skal betales til NSG på forhånd.

Vi henviser forøvrig til TB, pkt 5 Senior Lagmesterskap som du finner her

OPPSUMMERING:
Innen onsdag 10. juli kl 1800 må du bekrefte/melde på deltakelsen i 2024 for lag fra din klubb med angivelse av lagets navn, herrelag/damelag og spillested.

Informasjon om påmelding av spillere kommer i siste halvdel av juli.

Eventuelle spørsmål kan rettes til undertegnede.

Vennlig hilsen

NSG /Torry Kristiansen 
torrykristiansen@gmail.com

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her