Klubben

Pro-teamet for 2022 sesongen

Av: Joachim Lange  |  Publisert: 3. mars 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi ønsker to nye proer velkommen til Hauger!

Vårt nye pro-team er klart og gleder oss til 2022 sesongen!
Vi har satt sammen et spennende og variert team, og er godt rustet til å hjelpe alle Haugers medlemmer med å nå målene på golfbanen.
I tillegg til Head pro Joachim Lange og Peter Kaensche (super caddie back-up for Viktor Hovland) har vi fått med oss Simon Page og Noah Furulund på laget.
 
Vi vil sette opp et godt utvalg kurs tilpasset ulike grupper og nivåer for å hjelpe dere spille bedre golf, og finne nye spille- og treningsvenner.
Disse legges både ut på hjemmesiden og sendes ut i nyhetsbrev rundt påsketider.
 
Så fort været tillater det vil vi være tilgjengelig for protimer Haugers driving range.Introduksjon av proene våre;

Head pro - Joachim Lange

Joachim er inne i sin 17 sesong som head pro på Hauger og han har vært pro siden 2001. 2006 fullførte han PGA of America sitt 6-årige program (som eneste nordmann) og ble nr. 1 av 120 studenter i sitt kull. Gjennom PGA of America har han vært heldig å ha kurset med eller fått undervisning av mange av de best rangerte golfinstruktørene i verden; blant andre Leadbetter, Hardy, Harmon, Pelz, Flick, Suttie, Rose, Nilsson, Marriott og Foley.

Videre er han autorisert TPI-instruktør på level 1, level 2 og level 3, og autorisert TPI-juniortrener. Dette betyr at han har nødvendig kunnskap til å teste fysiske begrensninger og styrkenivået hos ulike typer mennesker i golfsammenheng.

Han jobbet som pro i Kentucky i 6 år før han flyttet hjem til Norge. Før dette hadde han fullt scholarship i 1. div på college i USA, samt konkurrert på flere miniturer i USA.
Joachim sin teori er at alle golfspillere kan utvikle sine ferdigheter, samtidig som man beholder sin egen svingstil. Det samme gjelder trenere. Derfor er han selv oppttatt av å kontinuerlig utvikle seg som trener. Han drar ofte på seminarer med topp rangerte trenere på verdens basis. Alt dette for å utvikles som golfpro.

Han holder til på Fornebu Indoor og Økern Paddel/simulator senter på vinterstid.

Performance Coach - Peter Kaensche

Peter Kaensche har blitt trener etter en lang karriere som profesjonell spiller. Peter vant sitt først NM i 1999. Som amatør var han med på flere landslag og vant Nordisk i 2000. Han har spilt for Norge i flere EM, WM og i de største amatørturneringene, som British AM. Han ble i 2002 profesjonell og kvalte så inn til European Challenge tour hvor han har mange topplasseringer og en andreplass som beste. Han har spilt internasjonalt på høyere nivå i ca 15 år, på tourer som Europeantour, Challengtour og Sunshine tour i Sørafrika og har vunnet to ganger på Nordic Leauge.
 
I årene som spiller har Peter bygget opp en solid erfaring som han tar med seg inn i rollen som trener. Han har spilt med noen av verdens beste spillere, som Koepka, Hovland, Bjørnstad, Hatton, Molinari, Wiesberger, Olesen, Noren, Stenson, Hanson, Khoronen, Søderberg, Illonen, Blixt, Donaldson, Langer og Grace, for å nevne noen. Og trent med kjente trenere som Simon Holmes, Pete Cowen, Fredrik Jendelid, Jon Karlsen, Leadbetter -og klubbens Head pro, Joachim Lange.
 
Peter jobber også på Norges Toppidrettsgymnas som assisterende sportsjef, hvor han trener noen av Norges beste juniorer. Ved siden av dette tar Peter en høyere trenerutdanning i regi av Olympiatoppen og NTNU, «Topptrener 2». 
Hans filosofi er Performance relatert trening. Og med utgangspunkt i fysiske forutsetninger, jobber han med din grunnteknikk (basics), en enkel og effektiv teknikk. Mye av treningen handler om å tilpasse treningen med utfordrende øvelser for at du skal mestre spillet og utvikle deg som golfer.
Peter bruker video og andre tekniske hjelpemidler i treningen.
I tillegg har han god oversikt over statistikk og nivået på de forskjellige delene av spillet. Med Peters erfaring kan han også bistå med strategi og trening ute på banen.
 
Meritter:
  • Norgesmester herrer
  • Nordisk mester lag
  • Norgesmester for lag 4 ganger
  • Vinner på Nordicleauge 2 ganger
  • 2 plass European Challengtour
  • 4 plass DaData Sunshine tour/Europeantour
  • Over 20 plaseringer i top 10 på European Challengetour

Email - kaensche@hotmail.com

Peter vil holde elitetreninger samt noen grupper.

Teaching pro - Simon Page

Simon har spilt golf siden han var 13 år, og ble profesjonell allerede som 17-årig. Eetter en kort karriere på ulike mini-tourer, har han siden konsentrert seg om en karriere innen coaching. Med over 30 års erfaring, der han har undervist elever på alle nivå fra juniorer og nybeggynnere til elite- og profesjonelle spillere, har simon opparbeidet en solid dybde med erfaring og utviklet en enkel, men effektiv og morsom kommunikasjonsform som raskt hjelper hans elever både og utvikle, mestre og nyte deres golf.

Simen er tilgejgenlig for både gruppetreing og en til en protimer gjennom sommermånedene på Hauger- og Asker golfklubb. I vintermånedene vil han være tilgjenglig for private protimer på flere forskjellige simulatorsentrene i Oslo området.

Ønsker du mer informasjon om Simon og hans coaching-filosofi, les mer på www.authenticgolf.no

Tlf: 47 88 24 73 Email: simon@haugergolf.no

1992 PGA Qualified (UK),
Class A+ Advanced PGA Professional (Norway),
2008 TPI Certified Level 1, 2 & 3 Junior coach (USA),
2010 Extraordinary Golf Coach (USA).
Previous Clubs work at in Norway: 
2006- 2010 Haga Gk
2010- 2021 Ballerud Gk
2019-2021 Konsberg Gk
2019-2022 Asker Gk
2022 Hauger Gk
 
Assistent pro - Noah Furulund

Noah har vært medlem og representert klubben siden han var 9 år. Han debuterte sin golf karriere på Titleist Tour. Han har deltatt i 6 lag NM og to lag NM for herrer. Han er også 5 ganger junior klubbmester.

Noah er en av de første som skal ut på PGA Norway trainee program og skal ha læretiden sin på Hauger under proene her. Samtidig skal han ta bachelor ved høgskolen i Elverum.

Noah sine hovedfokus områder vil være, junior (både bredde og elite). Men skal også holde VTG kurs, følge opp Et Slag Av Gangen, protimer og fitting.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her