Klubben

Hauger Tester

Av: Admin  |  Publisert: 2. februar 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi er på jakt etter en som ønsker å bli en bedre golfspiller!

Det skulle vi vel alle ønske, – men denne personen må være villig til å forplikte seg til å trene fast 2-3 ganger pr uke gjennom sesongen – gjerne både golf – og fysikk. Det er en fordel om du er aktiv på sosiale medier og er vant til å poste innlegg og kunne by litt på deg selv som person, kanskje du til og med har ønske om å skrive en golfblogg?

Du må også være villig til å stille opp kommersielt for Hauger, både på sosiale medier og på hjemmesiden, dette innebærer å være en «Hauger Ambassadør».

Er dette noe for deg så skal vi til gjengjeld stille med følgende:

 1. –  5 protimer
 2.  – 2 timer banespill m/pro
 3.  – 1 time TPI (les mer om TPI under)
 4.  – 1 time fitting (tilpassing av køller, baller, wedger, putter, driver, sko)
 5.  – Deltakelse på felles treninger
  • Alt dette inkluderer jobb med målsetting, mentaltrening, rutine, fysisktrening og diverse øvelser
  • Vi jobber med alle aspekter innen golfspillet. Trenger nødvendigvis ikke gjøre om som mye, bare strukturere om og jobbe med de riktige tingene.
  • Lære å bruke tiden riktigst mulig under trening
  • Test i forkant av nivå og lengder, samt test i etterkant for å synliggjøre utviklingen.
 • Vi vil også «kle deg» opp litt i Haugers logoklær – samt viser fitting at du trenger tilpasset eller nytt utstyr vil vi hjelpe til med ekstra hyggelige priser!

Så – går du med en drøm om å satse litt mer på golfen fremover – da er dette en skikkelig «Kick start»!

 

Send en søknad innen fredag den 13. april kl. 16 til bent@haugergolf.no – skriv litt om deg selv, legg med et bilde og oppgi gjerne dine personlige mål med golfen. Fint om du også tar med hvilke sosiale medier du er aktiv på og viser til hvilken aktivitet du har.
(TPI er et program hvor vi tester dine fysiske begrensninger (fleksibilitet, limitasjoner og styrke) i sammenheng med golfsvingen. Joachim har fullført alle tre nivåene av denne sertifiseringen/utdannelsen. Du får dermed ta den samme testen som spillerne på touren tar. TPI-utdannelsen er i regi av trenere som har jobbet med spillere som Woods, Mickelson, Weir, Villegas, Faldo, Singh, Donald, Watson, Garcia.)

Hvis du virkelig brenner for dette bør du sende oss en søknad