Klubben

God turneringsinnsats i helgen!

Av: Elin Ingvaldsen  |  Publisert: 30. august 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Godt spill og gode plasseringer i både NSG Lagmatch og Østlandstouren.

Stålende innsats og godt spill av Hauger-medlemmer i helgen!

NSG Lagmatch finalene ble spilt på Vestfold i helgen.

Etter en knallhard lørdag med 3 9 hullsrunder hadde Haugers menn vunnet sin gruppe og var klare for 9 hull semifinale mot Kongsberg. Dessverre ble det et knepent tap og vi måtte etter 12 timer på golfbanen nøye oss med plass i bronsefinalen på søndag. Der gikk vi også på et kollektivt tap både i singelkampene og fourballen og det ble bare en hederlig fjerdeplass. 
 
Vestfold viste seg fra sin beste side med flotte greener og fint vær, selv om mye vind gjorde det vanskelig på enkelte hull. Hauger stilte med et A-lag i B- gruppen og fikk takk fra turneringskomiteen for at vi hjalp til å fylle plassen og for sporty innsats. Hauger stilte med Runar Olsen, Petter Stabell, Sigurd Thinn og Erik Isaksen. 
 
Neste år håper Hauger og stille med flere lag i Norsk seniorgolf sin lagmatchserien, det er bare å melde sin interesse til Erik Isaksen.


I tillegg var flere Hauger spillere på plass på Holstmark for Østlandstouren.

Vi gratulerer Vigdis Sørra med seier i Netto Dameklassen, og Rune Sørra med 2 plassen i Netto Herreklassen!

Se full resultatliste her: GolfBox Tournament



    
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her