Klubben

Banerapport 6 mai

Av: Elin Ingvaldsen  |  Publisert: 6. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Her kan du lese den siste banerapporten fra Eoin.

Det er nå 11 dager siden vi åpnet banen. Utviklingen har generelt gått langsomt, på grunn av kalde temperaturer og kreftig vind. Dette er årsaken til at vi har hatt begrensede åpningstider på banen frem til nå, og vi må fortsette å vurdere tilstanden nøye fremover. Vi ser ingen tegn til tilbake steg på banekvaliteten for øyeblikket, men ideelt sett ønsker å se sterkere og sunnere gress.

Gressdekningen er god på alle områder av banen, og gir et godt grunnlag fremover. Greenene blir jevnlig rullet og dresset, og vi ser god progresjon etter såingen som har blitt utført. Vårt hovedmål akkurat nå, er å pleie overflatene godt gjennom denne vanskelige været-perioden.

I løpet av de neste ukene vil vi fokusere på gjødsel og dressing samt applikere fuktemidler, og når temperaturen øker vil vi begynne å lufte overflatene.

Det er viktig at alle hjelper til med å forbedre baneforholdene ved å reparere nedslagsmerkene korrekt og reparere divots.

Vi vil starte arbeidet med veier og bunkere i nær fremtid, og fortsette arbeidet med å reparere vinterskader på vanningsanlegget.

Til slutt vil jeg ønske velkommen mange nye ansikter i greenkeeping-teamet, som alle vil legge ned en stor innsats for å sikre at vi får en fantastisk bane denne kommende sesongen.
 
Baneansvarlig
Eoin Moroney