Klubben

Banerapport 14 april 2021

Av: Elin Ingvaldsen  |  Publisert: 14. april 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Snøfall og kuldegrader holder oss tilbake, men vi nærmer oss...

Banerapport 14 april!

De siste ukene har dessverre vært preget av kalde temperaturer og også litt snøfall. Vi håper nå at dette er over, og at vi kan fokusere på å få banen åpent så snart som mulig.

Som jeg har nevnt tidligere har banen overlevet vinteren i ekstremt god stand, og vi venter bare på at bakketemperaturen skal stige for å kunne få sesongen i gang. Det er ikke lett å spekulere på en åpningsdato, men jeg håper at vi ikke er veldig langt unna. Så snart vi har bakketemperaturer på over 8 grader vil vi være i stand til å åpne banen for spill.

Vårt fulle fokus nå er å få alt på plass for en smidig åpning. Vi jobber for tiden med oppgradering av veien på baksiden av greenen på hull 13, som forbedrer tilgangen til banen for vårt vedlikeholds utstyr. Samtidig gjør vi noen små justeringer i skråningen på baksiden av greenen som kontinuerlige har gitt oss problemer om våren, der smeltevann strømmer inn på greenen og forårsaker skade. Vi vil bruke noe av materialet som graves ut til å begynne å fylle opp noe av vannhinderet, som dessverre ikke har blitt godt nok vedlikeholdt de siste årene. Alt i alt vil dette være en generell forbedring fra både en golfer og greenkeepers synspunkt.

Vi har klart å holde rangen åpen gjennom snøfallet vi fikk, og vi gjør vårt absolutt beste for å sikre at rene baller er tilgjengelige til enhver tid. Vi ber alle om å fortsette å følge Corona reglene mens man bruker området.

Eoin Moroney, Course Manager Hauger GK