Klubben

Bajasen bytter navn!

Av: Elin Ingvaldsen  |  Publisert: 15. april 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vår gode samarbeidspartner blir nå større, mer kunnskapsrik og enda mer kreativ.Les pressemeldingen her.

BAJASEN BYTTER NAVN!
Slår hodene sammen for å skape Romerikes nye storbyrå
 
To av Romerikes største byråer, reklamebyrået Bajasen og digitalbyrået Optus, har lenge kjempet om de samme kundene. Nå slår de to miljøene seg sammen og skal levere resultatfokusert markedsføring under et nytt, felles merkenavn; Creative Heads.
Det nye byrået får 19 ansatte og har allerede flyttet inn i nye lokaler i Hvamsvingen vis-à-vis Olavsgaard Hotell på Skjetten.
 
«Creative Heads handler først og fremst om en overbevisning om at flere kreative hoder tenker enda bedre når de jobber sammen. Da vi traff gjengen i Optus merket vi at energien og idéene blomstret. Med ulik bakgrunn og kunnskap utfyller vi hverandre perfekt, og skaper på den måten de beste resultatene for kundene våre.»
Franck Bjaanes, kreativ leder
 
De tradisjonelle reklamebyråene har de siste årene møtt tøff konkurranse fra nye, digitale miljøer når det gjelder å skape salg og profilere merkevarer. Samtidig har digitalbyråene fått øynene opp for viktigheten av gode kommunikasjonskonsepter, og kreative uttak på tvers av ulike plattformer og kanaler. Med Creative Heads satser de to tidligere selskapene på at de sammen vil skape et slagkraftig og unikt miljø på Romerike som kan tilby alle tjenester man forventer av et moderne kommunikasjonsbyrå, samtidig som man beholder den folkelige og lokale tilknytningen som er blitt bygget opp over mange år. I tillegg til reklametjenester og performance marketing vil det nye byrået også kunne tilby produksjon av film og podcast fra eget studio.
 
«For oss handler det ikke om å bli størst, men om å skape et byrå som er rigget for fremtiden, og som vil overleve i det lange løp. Det viktigste er tross alt ikke hvem vi vil være, men hva kundene ønsker og trenger. Nå skal vi fylle det ledige tomrommet på Romerike, før vi løfter blikket og er klare for å kapre resten av landet.» 
Abtin Rahmanian, daglig leder
 
Besøk www.creativeheads.no

 
For mer informasjon kontakt daglig leder Abtin Rahmanian på abtin@creativeheads.no /+ 47 400 31 163 eller kreativ leder Franck Bjaanes på franck@creativeheads.no /+47 907 73 205