Årsmøte / generalforsamling

Av: Elin Ingvaldsen  |  Publisert: 14. mai 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nå kan du delta på skriftlig årsmøte/generalforsamling. Frist for å sende inn stemmeseddelen er søndag 24. mai.

I dag torsdag 14. mai starter det skriftlige årsmøtet for Hauger Golfklubb og generalforsamlingen for Hauger Golfbane AS.

Hvem kan stemmme?
Hauger Golfklubb: Alle medlemmer som har fylt 15 år og har vært medlem i 1 måned har stemmerett på årsmøtet
- Hauger Golfbane: Kun aksjonærer har stemmerett på Generalforsamlingen

Hvordan stemmer man?
- Stemmesedler blir sendt pr e-post til alle stemmeberettigede eller last ned stemmeseddel her
- Fyll inn navn og medlemsnummer/aksjenummer og kryss av i boksene for eller mot i alle sakene
- Lagre stemmeseddelen lokal på din egen pc
- Send stemmeseddelen til post@haugergolf.no

Når er fristen for å stemme?
- Stemmeseddelen må sendes inn senest søndag 24 mai til post@haugergolf.no

Hvilken stemmeseddel benytter jeg?
- Aksjonærer i Hauger Golfbane skal benytte "Stemmeseddel skriftlig årsmøte og generalforsamling 2020" Denne inneholder både stemmeseddel for årsmøte og generalforsamlingen - husk å fyll ut begge!
- Alle andre medlemmer skal benytte "Stemmeseddel skriftlig åremøte 2020"

Alle årmøtedokumenter finner du hvis du logger deg på "min side" på Haugers hjemmeside. De vil også sendes ut til alle stemmeberettigede sammen med stemmeseddelen.

Spørsmål kan stilles til administrasjonen på post@haugergolf.no, eller på telefon 91158619.

Vi gjør oppmerksom på at fristen for benkeforslag og innkomne forslag er utgått.

Godt valg!