Klubben

Årsavgiften 2020

Av: Elin Ingvaldsen  |  Publisert: 21. mars 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I løpet av de neste dagene vil du motta årsavgiften fra Hauger pr e-post.

Det er årsmøtet og generalforsamlingene her på Hauger som vedtar kontingent og spillerett. Som kjent skulle dette vært avholdt i dag, torsdag 26. mars. Nå har regjeringen besluttet å videreføre tiltakene som skal hindre spredning av Corona-viruset til etter påske, så det vil ta litt tid før vi kan få gjennomført dette.

Det klør godt i fingrene til alle Norges golfere om dagen, og vi jobber på som vanlig for å kunne gi dere en best mulig bane når forholdene og myndighetene tillater årets første tee-off:)

Ettersom medlemmene står for store deler av våre budsjetterte inntekter, er vi avhengig av å fakturere kontingenter og spilleretter til planlagt tid, slik at vi har midler til å drifte som vanlig.

Styret har derfor besluttet å sende ut faktura til alle våre medlemmer nå i løpet av de neste dagene. Det er foreslått medlemskontingent og spillerett som vil bli fakturert. Dersom noe annet skulle bli vedtatt på årsmøtet vil dette korrigeres i 2021. Som det fremgår av årsmøtepapirene begrunnes økningen i kontingenten med en økning av it-avgiften som er en del av kontingenten til NGF, samt en justering i henhold til prisindeks.

Vi håper på en snarlig endring i situasjonen her i landet og i verden for øvrig, slik at myndighetene kan lempe på restriksjoner og pålegg, slik at vi snart kan ønske medlemmer og gjester velkommen til Hauger igjen!

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her