Pro/kurs

Herre 2 - 15-26 hcp

Velkommen til klubbtrening for sesongen 2021!

Vi fortsetter med vårt populære treningstilbud der spillernes ferdigheter er i fokus.  Et treningstilbud som er motiverende for deg og som er tilpasset ditt nivå i et sosialt miljø.
Hauger sin visjon er at vi skal være en klubb for alle. Derfor har vi tilrettelagt treningstilbud som skal passe for alle medlemmer i klubben, fra nybegynner til elite.

Herre 2

Breaking 80/90 – Målet for kurset er å gå under 80/90 slag

Herre 2 torsdag kl 18.30-19.30 - hcp 15-26
Coach Thomas Lund
13.mai Fullsving, fokus på Grep, oppstilling og sikte – oppmøte nordsiden
27.mai Chipping, fokus på hvor enkelt det kan gjøres – oppmøte puttinggreen
10.jun Putting, helling, lengdefølelse og korte putter – oppmøte puttinggreen
19.aug Fullsving, metalwoods og driver – oppmøte nordsiden
02.sep Nærspill Fokus på wedger og bunker – oppmøte bunker
16.sep Gruppen velger tema etter behov - oppmøte avtales nærmere
Øktene vil være delt inn i fokusområder. Nærspill, putting, jernspill, driver og spillstrategi. Treningsavgiften er kr. 895,-

Teaching pro - Thomas Lund (delansvar Groruddalen GK)
Jeg har tidligere spilt profesjonelt, før jeg gikk over i trenerrollen og har en bred erfaring med spillere fra både klubb-nivå og tour-spillere.
Jeg har tidligere jobbet på Haga, Onsøy og Grønmo. De siste årene har jeg jobbet med eiendomsutvikling/forvaltning. Jeg har en bachelor i økonomi og har studert i Sverige under PGA of Sweden.

Som coach ønsker jeg å dele av mine erfaringer som spiller og coach og ikke minst av mine generelle golfkunnskaper. For meg er det viktig at alle kan få oppleve gleden av å spille golf, uansett ferdighetsnivå og målsetning. Golf er en idrett for alle, store som små.

For meg er det viktig at alle skal ha det gøy samtidig som de kan utvikle seg som golfspillere! Jeg har erfaring med instruksjon av både nybegynnere, viderekomne og elitespillere. Med enkle grep og økt forståelse om golfsvingen og spillet, vil man få jevnere prestasjoner og mer glede av golfen, derfor tilpasser instruksjonen til hver enkelt person, slik at man kan jobbe med de forutsetningene og det potensialet hver enkelt spiller har. økt forståelse og kunnskap om eget golfspill, vil man få bedre prestasjoner og mer glede av golfen.

Email - thomas@tlgolf.no

Thomas vil ha noen grupper, junioransvar, samt en del protimer og fittinger.

Påmelding skjer under din profil og kurs i golfbox. Betaling gjøres ved påmelding.

Minimum 7, maks 8 deltakere
Vi kan dele gruppen i to for å ta hensyn til corona regler.

Det går an å bytte gruppe dersom man mener man passer bedre i en annen gruppe.
Vi må ha nok påmeldte for å holde kurs. Påmelding er bindende.