Pro/kurs

Herre 1 - under 15 i hcp

Velkommen til klubbtrening for sesongen 2021!

Vi fortsetter med vårt populære treningstilbud der spillernes ferdigheter er i fokus.  Et treningstilbud som er motiverende for deg og som er tilpasset ditt nivå i et sosialt miljø.
Hauger sin visjon er at vi skal være en klubb for alle. Derfor har vi tilrettelagt treningstilbud som skal passe for alle medlemmer i klubben, fra nybegynner til elite.

Herre 1

Breaking 80 – Målet for kurset er å gå under 80 slag

Herre 1 mandag kl 17.00-18.00 - under 15 i hcp
Coach Peter Kaensche
03.mai Fullsving, fokus på Grep, oppstilling og sikte – oppmøte nordsiden
19.mai Chipping, fokus på hvor enkelt det kan gjøres – oppmøte puttinggreen *annen dag
31.mai Putting, helling, lengdefølelse og korte putter – oppmøte puttinggreen
07.jun Fullsving, metalwoods og driver – oppmøte nordsiden
16.aug Nærspill Fokus på wedger og bunker – oppmøte bunker
30.aug Gruppen velger tema etter behov - oppmøte avtales nærmere

Øktene vil være delt inn i fokusområder. Nærspill, putting, jernspill, driver og spillstrategi. Treningsavgiften er kr. 895,-

Performance Coach - Peter Kaensche
Peter Kaensche har blitt trener etter en lang karriere som profesjonell spiller. Peter vant sitt først NM i 1999. Som amatør var han med på flere landslag og vant Nordisk i 2000. Han har spilt for Norge i flere EM, WM og i de største amatørturneringene, som British AM. Han ble i 2002 profesjonell og kvalte så inn til European Challenge tour hvor han har mange topplasseringer og en andreplass som beste. Han har spilt internasjonalt på høyere nivå i ca 15 år, på tourer som Europeantour, Challengtour og Sunshine tour i Sørafrika og har vunnet to ganger på Nordic Leauge.

I årene som spiller har Peter bygget opp en solid erfaring som han tar med seg inn i rollen som trener. Han har spilt med noen av verdens beste spillere, som Koepka, Hovland, Bjørnstad, Hatton, Molinari, Wiesberger, Olesen, Noren, Stenson, Hanson, Khoronen, Søderberg, Illonen, Blixt, Donaldson, Langer og Grace, for å nevne noen. Og trent med kjente trenere som Simon Holmes, Pete Cowen, Fredrik Jendelid, Jon Karlsen, Leadbetter -og klubbens Head pro, Joachim Lange.

Peter jobber også på Norges Toppidrettsgymnas som assisterende sportsjef, hvor han trener noen av Norges beste juniorer. Ved siden av dette tar Peter en høyere trenerutdanning i regi av Olympiatoppen og NTNU, «Topptrener 2».
Hans filosofi er Performance relatert trening. Og med utgangspunkt i fysiske forutsetninger, jobber han med din grunnteknikk (basics), en enkel og effektiv teknikk. Mye av treningen handler om å tilpasse treningen med utfordrende øvelser for at du skal mestre spillet og utvikle deg som golfer.
Peter bruker video og andre tekniske hjelpemidler i treningen.
I tillegg har han god oversikt over statistikk og nivået på de forskjellige delene av spillet. Med Peters erfaring kan han også bistå med strategi og trening ute på banen.

Meritter:
  • Norgesmester herrer
  • Nordisk mester lag
  • Norgesmester for lag 4 ganger
  • Vinner på Nordicleauge 2 ganger
  • 2 plass European Challengtour
  • 4 plass DaData Sunshine tour/Europeantour
  • Over 20 plaseringer i top 10 på European Challengetour

Email - kaensche@hotmail.com

Peter vil holde elitetreninger samt noen grupper.

Påmelding skjer under din profil og kurs i golfbox. Betaling gjøres ved påmelding i golfbox.

Minimum 7, maks 8 deltakere
Gruppen kan deles i to dersom corona regler tilsier det.

Det går an å bytte gruppe dersom man mener man passer bedre i en annen gruppe.
Vi må ha nok påmeldte for å holde kurs. Påmelding er bindende.