Pro/kurs

Herre 1 - under 15 i hcp

Velkommen til klubbtrening for sesongen 2022!

Vi fortsetter med vårt populære treningstilbud der spillernes ferdigheter er i fokus.  Et treningstilbud som er motiverende for deg og som er tilpasset ditt nivå i et sosialt miljø.
Hauger sin visjon er at vi skal være en klubb for alle. Derfor har vi tilrettelagt treningstilbud som skal passe for alle medlemmer i klubben, fra nybegynner til elite.

Herre 1

Herre 1  - mandager kl 20.00-21.00 - hcp 0-15

Pro: SimonPage

16.mai Leksjon 1: Putting og chipping - oppmøte puttinggreen
30.mai Leksjon 2: Sving "Solid kontakt" - oppmøte nordside range
13.jun Leksjon 3: Sving - oppmøte nordside range
27.jun Leksjon 4: nærspill- oppmøte bunker sørside range
22.aug Leksjon 5: Sving - oppmøte nordside range
05.sep Leksjon 6: Sving- "Å eie golfsvingen din"- oppmøte nordside range

Vi kan også anbefale mixed-kurset:

Øktene vil være delt inn i fokusområder. Nærspill, putting, jernspill, driver og spillstrategi.
Treningsavgiften er på kr. 1395,- (som betales ved påmelding). En protime på 50 minutter er inkludert i pakken. Den timen avtales med Simon etter avtale.

Teaching pro - Simon Page

Simon har spilt golf siden han var 13 år, og ble profesjonell allerede som 17-årig. Eetter en kort karriere på ulike mini-tourer, har han siden konsentrert seg om en karriere innen coaching. Med over 30 års erfaring, der han har undervist elever på alle nivå fra juniorer og nybeggynnere til elite- og profesjonelle spillere, har simon opparbeidet en solid dybde med erfaring og utviklet en enkel, men effektiv og morsom kommunikasjonsform som raskt hjelper hans elever både og utvikle, mestre og nyte deres golf.

Simon er tilgejgenlig for både gruppetreing og en til en protimer gjennom sommermånedene på Hauger- og Asker golfklubb. I vintermånedene vil han være tilgjenglig for private protimer på flere forskjellige simulatorsentrene i Oslo området.

Ønsker du mer informasjon om Simon og hans coaching-filosofi, les mer på www.authenticgolf.no

Tlf: 47 88 24 73 Email: simon@haugergolf.no

Påmelding skjer under din profil og kurs i golfbox.

Minimum 7, maks 10 deltakere

Det går an å bytte gruppe dersom man mener man passer bedre i en annen gruppe.
Vi må ha nok påmeldte for å holde kurs. Påmelding er bindende.