Pro/kurs

Dame-trening

Velkommen til klubbtrening for sesongen 2024!

Vi fortsetter med vårt populære treningstilbud der spillernes ferdigheter er i fokus.  Et treningstilbud som er motiverende for deg og som er tilpasset ditt nivå i et sosialt miljø.
Hauger sin visjon er at vi skal være en klubb for alle. Derfor har vi tilrettelagt treningstilbud som skal passe for alle medlemmer i klubben, fra nybegynner til elite.
 

Dame-trening
 
Bli med på dame-trening her på Hauger sammen med Simon!
Pris på kurset er 1495,-. Dette inkluderer seks gruppetimer (se datoer under), samt en privat time på 50 min. Timen må brukes innen 5.septmeber. Påmelding gjøres via Proplaner, trykk her for å komme til påmelding! 
OBS! Pass på at du velger riktig kurs inne i Proplaner! 
 
 
Leksjon 1 Mandag 8.mai 19:00-20:00: Long game
 
Leksjon 2 Mandag 22.mai 19:00-20:00: Long game
 
Leksjon 3 Mandag 5.juni 19:00-20:00: Short game 
 
Leksjon 4 Mandag 19.juni 19:00-20:00: Short game
 
Leksjon 5 Mandag 28.august 19:00-20:00: Long game
 
Leksjon 6 Mandag 11.september 19:00-20:00: Long game

 


Vi kan også anbefale mixed-kurs

Treningsavgiften er på kr. 1495,- (som betales ved påmelding). En protime på 50 minutter er inkludert i pakken. Den timen avtales med Simon etter avtale.

Teaching pro - Simon Page

Simon har spilt golf siden han var 13 år, og ble profesjonell allerede som 17-årig. Eetter en kort karriere på ulike mini-tourer, har han siden konsentrert seg om en karriere innen coaching. Med over 30 års erfaring, der han har undervist elever på alle nivå fra juniorer og nybeggynnere til elite- og profesjonelle spillere, har simon opparbeidet en solid dybde med erfaring og utviklet en enkel, men effektiv og morsom kommunikasjonsform som raskt hjelper hans elever både og utvikle, mestre og nyte deres golf.

Simon er tilgejgenlig for både gruppetreing og en til en protimer gjennom sommermånedene på Hauger- og Asker golfklubb. I vintermånedene vil han være tilgjenglig for private protimer på flere forskjellige simulatorsentrene i Oslo området.

Ønsker du mer informasjon om Simon og hans coaching-filosofi, les mer på www.authenticgolf.no

Tlf: 47 88 24 73 Email: simon@haugergolf.no

Påmelding skjer under din profil og kurs i golfbox. 

Minimum 7, maks 10 deltakere

Det går an å bytte gruppe dersom man mener man passer bedre i en annen gruppe.
Vi må ha nok påmeldte for å holde kurs. Påmelding er bindende.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her