Ny på Hauger

Hauger social club

Velkommen til Hauger social club!

Hauger social club har som mål å skape et sterkere samhold og klubbfølelse her på Hauger. Med ulike aktiviteter og arrangementer håper vi at mange i klubben blir kjent med hverandre og at man skaffer seg nye bekjentskaper og spill partnere. 
 
På denne siden vil vi legge ut de ulike aktivitetene som vil komme i løpet av sesongen. Påmelding skjer i via linker nederst på siden. 

Kickoff 11.mai 
 
Hauger social club inviterer til kickoff! 
 
Onsdag 11.mai kjører vi i gang kickoff her på Hauger! Det kommer til å være en konkurranseløype med mange morsomme utfordringer og konkurranser, samt en liten quiz hvor vi tester golfkunnskaper, men kanskje litt annet også! Vi avslutter med grilling og premiering oppe i klubbhuset!
 
Det vil også være fri-range for dem som kun ønsker å slå.
 
Ta deg en tur og treff gamle kjente eller kanskje noen nye bekjentskap, ingen kostnader for å delta, så her er det bare å melde seg på med linken under! 
 
Om det skulle være noe du lurer på så ta kontakt med Hans her!
 
18:00 Intro og gjennomgang av poster 
18:15 Konkurranseløype 
19:30 Grilling og quiz
20:00 premiering


Regel kveld! 23. mai
 
Bli med på regelkveld på Hauger! Thore Wilhemsen kommer for å gå igjennom både nye og gamle golfregler sammen med oss. Dette er en god mulighet for å friske opp litt, eller sette seg inn i regelverket. Forklaringen er en enkel og grei gjennomgang og vi er sikre på at dette er noe alle kan ha nytte av! 
Thore vil gå igjennom noe grunnleggende i starten, så gå videre med eksempler på situasjoner mange ofte bommer på ute på banen. 
 
Ta turen og lær noe nytt!


Bli med på banevandring!
 
Bli med Hans på en banevandring fra hull 1-4 for en liten gjennomgang av regler og rutiner. Dette er tiltenkt deg som er noe uerfaren hvor du kan få med deg noen gode tips til å gjøre golfrunden din mer effektiv, uten å måtte stresse. Det vil være åpent for spørsmål under hele gjennomgangen og Hans vil gå igjennom ulike situasjoner du kan komme i under en runde og forklare hvordan du skal bruke reglene. 
 
Om du har lyst på noen gode golftips så er det bare å bli med!


 

Ulike måter å spille golf på!
 

Bli med på en kveld med en liten gjennomgang av ulike måter man kan spille på banen. Om du vil ha noe mer variasjon fra vanlige stabelford runder kan du få litt innspill på måter du kan spille golf på. Her kommer det forslag til både ulike former du kan spiller med venner, men også alene.
 
Ta turen og plukk opp noen gode tips til hvordan man kan gjøre golf enda mer gøy!


Score-trening 
 

Er du litt usikker på hvordan du skal skrive et scorekort? Hauger social club arrangerer score-trening! Her vil vi kjøre en kjapp gjennomgang om scoreskriving før vi spiller 9 hull på puttinggreen. Detter vil være en fin måte å sette seg inn i korrekt scoreskriving uten å måtte legge for mye fokus på golfspillet. Vi avslutter med muligheter for mat samt premiering. 
 
Ta turen for en gjennomgang eller bare litt putte trening!
 

Startdato TidNavnPlasserLedigPåmelding
mai
onsdag11. 1800 - 2000Kick-off100 
mandag23. 1900 - 2000Regelkveld60 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her