Pro/kurs

Informasjon - Kurs 8a 8-9 august

Dato:lørdag 8. august 2020 - kl. 0900
Sted:Hauger Golfklubb
Start påmelding:4. mai 2020
Slutt påmelding:fredag 7. august 2020 kl. 23.59   (passert)

Beskrivelse

Under er litt mer informasjon om VTG kurs på Hauger 2020 sesongen

Kun kr 1 495,- For barn under 16 koster kurset kr 995,-
Husk at alle oppfølgingskurs er gratis på Hauger, dersom du blir medlem!

Vi tar hensyn til PGA Norge sine rettningslinjer og vil dele kursene inn i grupper av fire personer
Klikk her for PGA Norge sine Corona rettningslinjer

Vi vil sikre oss at du vil fortsette med golf etter endt kurs derfor har vi et unikt tilbud til alle som tar kurs med oss. Oppfølgningskurs holdes for spillere som melder seg inn i klubben og er et gratis tilbud til dem (andre kan delta men da koster det kr 200,-). Påmelding gjøres via din golfboxprofil og førstemann til mølla prinsippet fungerer på alle oppfølgingskurs. Se oppsett for oppfølgingskurs nederst. 

Alle som tar VTG med oss på Hauger får spesialpris på medlemskap i Hauger GK. 
Kurs kan organiseres individuelt eller i mindre grupper dersom datoer ikke passer (prisen kan da forandres). Dersom du trenger litt mer individuell oppfølging, ta kontakt med Headpro, Joachim Lange for mer informasjon. E-post: joachim@haugergolf.no
 

Påmelding

Gjøres her ved å legge inn din info. Alle kurs må ha nok påmeldte for å holdes. Påmelding er bindende. Tidspunktene kan forandres med tanke på antall påmeldte og pauser etc. Vi har køller som kan lånes under kurset, men har man køller kan det være greit å ta med, så proen får tatt en titt på dem. Vi kommer til å ha meget bra pakketilbud for alle sammen som eventuelt kan være interessert i det. Betaling gjøres i golfshop før kurs start. Kontakt Joachim på joachim@haugergolf.no for mer informasjon.
 

Oppfølgingskurs

Dette er noe vi satser stort på. Vi vil sikre oss at du/dere kommer skikkelig godt når dere først begynner:-) Derfor tilbyr vi oppfølgingskurs til alle som blir medlemmer hos oss gratis, til alle andre koster dette kurset kr 200,- per gang.
Se datoer og mer info ved å klikke her