Pro/kurs

Haugers trener team

Head pro - Joachim Lange

Joachim er inne i sin 12 sesong som head pro på Hauger og han har vært pro siden 2001. 2006 fullførte han PGA of America sitt 6-årige program (som eneste nordmann) og ble nr. 1 av 120 studenter i sitt kull. Gjennom PGA of America har han vært heldig å ha kurset med eller fått undervisning av mange av de best rangerte golfinstruktørene i verden; blant andre Leadbetter, Hardy, Harmon, Pelz, Flick, Suttie, Rose, Nilsson, Marriott og Foley.

Videre er han autorisert TPI-instruktør på level 1, level 2 og level 3, og autorisert TPI-juniortrener. Dette betyr at han har nødvendig kunnskap til å teste fysiske begrensninger og styrkenivået hos ulike typer mennesker i golfsammenheng.

Han jobbet som pro i Kentucky i 6 år før han flyttet hjem til Norge. Før dette hadde han fullt scholarship i 1. div på college i USA, samt konkurrert på flere miniturer i USA.
Joachim sin teori er at alle golfspillere kan utvikle sine ferdigheter, samtidig som man beholder sin egen svingstil. Det samme gjelder trenere. Derfor er han selv oppttatt av å kontinuerlig utvikle seg som trener. Jeg drar ofte på seminarer i utlandet; er med på kurs arrangert av PGA America/ Norge eller andre typer kurs. Alt dette for å utvikles som golfpro. Han holder til på Fornebu under vinteren, velkommen!

For mer info om Joachim gå til www.pgapro.no

Teaching pro - Martin Brännström

Vi er glade for å melde at Martin tar enda en sesong på Hauger. Martin har 16 års erfaring som golfinstruktør. Han er født og oppvokst i Luleå og mestret golfen meget raskt. Pga det kalde klimaet i nordsverige flyttet han til søreuropa og Palheiro Golf (Madeira).

De siste 10 årene har Martin jobbet på Arcos Gardens & Desert Springs Golf Club (Spania). Martin har vært medlem av Engelsk PGA siden 2009 og har også mye utdannelse innen TPI.

Martin sin filsofi i egene ord; Min filosofi när han lär ut golf är att alla är vi olika och kommer att spela golf på olika sätt; tillsammans kommer vi att hitta den bästa metoden för att maximera din potential. Lets keep it simple!!
Jeg fullførte trener 1 utdannelse fra Norges Golfforbund i 2012, og er en av tre frivillige trenere på Hauger. Jeg jobber for større oppfølging av spillere som akkurat har tatt veien til golf, slik at man alltid får instruksjon etter det nivået man er på.
Jeg har selv 7,5 i hcp, og spiller mye golf i løpet av sesongen, både selskapsspill og turneringer. Det er mye av denne erfaringen jeg har med meg inn i trenerrollen, og som jeg ønsker å overføre til kursdeltakere.
Min teori er at med større mestring i starten av golfkarrieren blir spillet morsommere, og man blir raskere en god golfspiller.

Trener 1 oppfølgingskurs - Bjørn-Erik Venner

Trener 1 juniorer- Bror Gustafsson

Jag blev färdig med trener 1-utbildningen hösten 2014 och är frivillig tränare på Hauger golfklubb. Jag motiveras av att se barn och juniorer känna mästring i allt dom tar för sig. Mästringskänsla ger självförtroende och bidrar till att känna glädje inför idrotten man utför. 3 Områden som jag fokuserar på hos juniorerna på Hauger är;
1. Korrigering av GUBBS (Grepp, Uppställning, Balans, Bollposition och Sikte).
2. Övningar som skapar interaktion mellan juniorerna
3. Lära enkla övningar som man kan träna på egen hand