Pro/kurs

Fadder

Fadder

For at VTG-deltakeren skal komme seg best mulig i gang, og inn i golfen er det viktig at du som fadder kommer med nyttig informasjon under treningsrunden.

Ved å være fadder binder du deg ikke til antall deltakere du må ta med ut på en runde, og heller ikke videre oppfølging utenom treningsrunden. Gjennom treningsrunden skal VTG-deltakeren bli kjent med banespill og hvordan de kan spille effektivt uten å stresse.

Punkter som kan være viktig å få med under runden:


  • Det er kun 9 hull som spilles, men gjerne spill 18 om dere ønsker. 
  • Det er helt ok å «jukse» litt under runden. Det kan være alt fra å pegge opp ballen, eller ta med ballen bort til green og fullføre hullet derfra.
  • Spill fra riktig tee. Vi anbefaler alle VTG-deltakere å spille fra utslag 47. Du som fadder bør også gjøre dette denne runden, så er dere mest mulig samlet.
  • Legg fokus på at man skal spille effektivt uten å stresse. Man børe være klar til å slå når det er sin tur. Hvor man bør sette baggen når man putter. Ikke bruke for lang tid til å lete etter ballen (her er regelen nå 3 minutter leting). Og lignende tips og triks som kan komme godt med.
  • Etikette. Ikke prate når andre slår. Hjelpe å lete etter baller, samt se etter baller når andre slår.
  • Vær åpen for spørsmål. Som VTG-deltager kan man ofte lure på droppe-regler, provisorisk ball o.l.
  • Vi anbefaler å spille runden når det er litt rolig på banen. F.eks. etter 19/20:00 i hverdager eller etter 18:00 i helger. 

Om du skal gå en runde som fadder og trenger hjelp med booking eller har spørsmål så kan du ta kontakt med Hans Edvardsen her!
Det kan maks bookes 7 dager i forkant. 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her