Pro/kurs

Dame 2 - 26-54 hcp

Velkommen til klubbtrening for sesongen 2021!

Vi fortsetter med vårt populære treningstilbud der spillernes ferdigheter er i fokus.  Et treningstilbud som er motiverende for deg og som er tilpasset ditt nivå i et sosialt miljø.
Hauger sin visjon er at vi skal være en klubb for alle. Derfor har vi tilrettelagt treningstilbud som skal passe for alle medlemmer i klubben, fra nybegynner til elite.

Dame 2

Breaking 90 – Målet for kurset er å gå under 90 slag

Dame 2 mandag kl 19.30-20.30 - hcp 26-54
Pro Marie Høgmoen
10.mai Fullsving på rangen - oppmøte nordside range
24.mai Chipping - oppmøte puttinggreen
07.jun Putting - oppmøte puttinggreen
16.aug Driver og utslag - oppmøte nordside range
30.aug Bunker og Pitch  - oppmøte bunker sørside range
13.sep Damene velger tema etter behov - oppmøte avtales nærmere

Øktene vil være delt inn i fokusområder. Nærspill, putting, jernspill, driver og spillstrategi. Treningsavgiften er kr. 895,- Dette betales ved påmelding.

Teaching pro - Marie Høgmoen (delansvar Hakadal GK)
Marie Høgmoen har sagt ja til å hjelpe oss litt med dame- og jente-treningene i år!
Marie har lang erfaring fra golfmiljøet. Hun har tidligere jobbet i proshopen på Drøbak Golfklubb, spilt på elitenivå i Norge, PGA Cub Professional utdannet ved Høgskolen i Innlandet, og jobbet som pro på Oslo Golfklubb. Nå jobber hun i Acushnet, som har ansvaret for Titleist og FootJoy.
Marie ser frem til en strålende golfsesong og til å bli kjent med damene på Hauger Golfklubb!

Email - marie.hogmoen@hotmail.com

Marie vil ha dametreninger og jentetreninger annen hver mandag. Protimer vil være begrenset.

Påmelding skjer under din profil og kurs i golfbox.

Minimum 7, maks 8 deltakere
Gruppen kan deles i to for å ta hensyn til Corona regler.

Det går an å bytte gruppe dersom man mener man passer bedre i en annen gruppe.
Vi må ha nok påmeldte for å holde kurs. Påmelding er bindende.