Juniorer

Kids camp og youth camp 2024

12-16. august fra kl 10-14.30 hver dag!
Kids camp (for alle barn mellom 6 og 14) og youth camp (eldre junior 14-16, med hcp under 20)

Ingen forkunnskaper nødvendig for kids camp. Fredag arrangerer Hauger Narvesen Tour, som også er inkludert. Mer info om Narvesen under...

Latter og glede for barna!
Tre proer, samt elite spillere som hjelpetrenere.
Mulighet til å få grønt kort/VTG kurset for de som er klare.

En uke med golf får opp interessen og barna stooorkoser seg. Hovedmålet er å ha det gøy og vi går igjennom golfens hovedpunkter for å bli en god golfer! Mange av våre aktive og beste juniorer vil være med og spille med barna og hjelpe til. Vi trener på alle de forskjellige slagene, samt spiller på hovedbanen hver dag!

Vi foretrekker at barna er med alle dager. Vennskap knyttes og de har mye moro sammen med forskjellige temaer.
Hele uken - Koster kr 2295,-
Tre dager - koster kr 1595,-
I år tilbyr vi ikke golf camp for mindre enn tre dager.

Campen varer fra 10-14.30 hver dag.

Inkludert i prisen er; lunsj to dager, Narvesen Tour deltakelse, velkomst- og avsluttnings-premie og mange andre overraskeleser.

Det er mulighet for å ta VTG kurs for de som vil og er klare under kurset. Det koster kr 500,- ekstra som dekker trener, materialer og tester. Da er et greenfee medlemskap år 1 inkludert i prisen.

Youth camp informasjon - Trening med pro og spill på bane, derfor er det krav her til både alder og handicap. Dette er for eldre juniorer fra 14-16 år. Kan anbefales for vennegrupper som er vant med å være på banen.

Info om Narvesen Tour klikk her
Narvesen Tour er en turnering for jenter og gutter i alderen 6-19 år, uavhengig av tidligere turneringserfaring. Turneringene er derfor inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og ferdighetsnivå, og det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset klassene.

Fokus for alle regionale aktiviteter og konkurranser for barn, ungdom og juniorer er rekruttering – ivaretakelse og utvikling, uavhengig av kjønn, alder, nivå og ambisjoner, fra nybegynneren til elitespilleren. Barna konkurrerer mot hverandre og motiverer hverandre til å bli bedre golfspillere i et mestringsorientert miljø.

Hva vi trenger for påmelding

Påmelding er bindende. Husk å svare på alt på skjema;
Gi beskjed dersom bilder av barna dine ikke kan brukes på sosiale medier
(morsomt å vise bilder av smilende og aktive barn, men full forståelse dersom dere ikke vil det selvsagt. Bare å gi beskjed!)
Andre barn ditt barn eventuelt vil være på lag med
Eventuelt annen informasjon trenerteamet trenger


Vi gleder oss til kids og youth camp 2024

Startdato TidNavnPlasserLedigPåmelding
august
mandag12. 1000 - 1430Kids camp påmelding 2024341Påmelding
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her