Juniorer

Kids camp 2021

Kids camp 2021 - 9-13 august

Super morsom uke for barna!
To proer – flere elite spillere er hjelpetrenere – Mye spill på bane
Mulighet til å få grønt kort/VTG kurset for de som er klare.

En uke med golf får opp interessen og barna stooorkoser seg. Hovedmålet er å ha det gøy og vi går igjennom alle golfens temaer. Mange av våre aktive og beste juniorer vil være med og spille med barna og hjelpe til. Vi trener på alle de forskjellige slagene, samt spiller på hovedbanen hver dag! Vi stiller med to proer, trenere og de mest aktive juniorene i klubben hjelper til.

Koster kr 1895,- for uken/450 per dag, mulighet å melde seg på dagvis. Campen varer fra 10-14.30 hver dag.

Inkludert i prisen er; lunsj to dager, velkomst- og avsluttnings-premie og mange andre overraskeleser.

Det er mulighet for å ta VTG kurs for de som vil og er klare under kurset. Det koster kr 500,- ekstra som dekker trener, materialer og tester. Da er et greenfee medlemskap år 1 inkludert i prisen.

Påmelding er bindende. Husk å svare på dette under notater;
Gi beskjed dersom bilder av barna dine ikke kan brukes på sosiale medier
(morsomt å vise bilder av smilende og aktive barn, men full forståelse dersom dere ikke vil det selvsagt. Bare å gi beskjed!)
Trenger også;
Barnets t-skjorte størrelse
Alergier
Personer barna vil være på lag med