Matchplay bilde

Stor interesse for årets Matchplay!

Da er startlisten allerede klar, turneringen ble fulltegnet i god tid før fristen, dermed kan vi legge ut startliste allerede nå!

Vi har trukket 2 puljer vilkårlig – deretter rangert spillere etter hcp. Matchene er satt opp best rangert mot lavest rangert, nest best mot nest lavest etc. i hver pulje.

Se vedlegget for match oversikt – til høyre i kolonnen på hver match står motstanderens mobilnummer slik at det skal være enkelt å avtale tid.

Herrer spiller fra utslagssted 59 og Damer fra utslagssted 49 (klubbtee herrer /klubbtee damer).

Alle spiller med 3/4 handicap og får tildelt slag etter slopetabellen.

Dessverre kom ikke alle som ønsket det med denne gangen, vi har venteliste, er du usikker på deltakelse så ta kontakt med oss asap.

Det forrige innlegget med frister for spill etc finner dere her: http://hauger-golfklubb.no/artikkel/hauger-matchplay-2017/

Da gjenstår det bare å ønske lykke til! 🙂

Matchliste Hauger Matchplay 2017