Facebook_Juli_Hauger_800px-1-780x300

Fritt spill 2017 – ta kontakt med oss i dag!

Bli aksjonær i en golfbane kun 20 min fra Oslo – 10 min fra Lillestrøm og Strømmen – Velkommen til Hauger!NÅ kan du skaffe deg en aksje i Hauger Golfbane med betalt kontingent/spillerett for HELE 2017 – ta kontakt med oss på post@haugergolf.no så formidler vi en aksje i løpet av kort tid!

Etter at vår nye Aksje Exit ordning ble introdusert i februar 2014 så har allerede snart 200 personer kommet inn som nye aksjonærer i klubben – dette gjør at de som ikke lenger spiller golf kommer ut – en vinn-vinn situasjon for alle parter!

*Eneste som tilkommer er et overføringsgebyr på aksjen på kr. 900.-

Aksjer til salgs: «Klikk her»

Ingen «Livstidsbinding» – les mer om vår nye exit ordning: «Klikk her»

Salgskontrakt aksje: Salgskontrakt aksje Hauger Golfbane

Fordelsavtaler som aksjonær i Hauger Golfbane:

• FCG (First Class Golf) Våre aksjonærer spiller på populære anlegg som Miklagard GK, Losby GK og Gamle Fredrikstad GK for kun kr. 300.- (gjelder ikke primetime helg/helligdag fra 9-13)
  • Medlem/gjest samarbeid – spill Haga GK, Drøbak GK, Tyrifjorden GK, Drammen GK, Larvik GK og Bærum GK for medlem/gjest pris!
  • Lei bil på Hauger for kun kr. 250.- (ord. pris kr. 350.-)

Har du spørsmål – ring 67 07 37 70 eller send mail til post@haugergolf.no – vi tar gjerne kontakt med selger og foretar transaksjonen for deg!