fcg-358x268 (1)

Her finner du datoer for turneringene!

De fire klubbene Gamle Fredrikstad, Losby, Hauger og Miklagard fortsetter FCG samarbeidet på lik linje som i fjor. FCG invitational vil også bli arrangert som i fjor, men med noen nye regler. Her er litt info om turneringen.

Turneringsform
Turneringen spilles som 2 manns scramble med 25% av lagets samlede mottatte slag. Det skal være minst 4 tellende utslag på hver deltager. Maks hcp for laget er det samme som beste spillers fulle spillehandicap. Man kan delta på alle banene og det er faktisk en fordel hvis man spiller med samme lag på alle fire banene. Da har man sjansen til å gjøre det bra på FCG order of merit.

Pris for deltagelse er kr 500 pr person pr turnering, som inkluderer spill, pølser og drikke etter turneringen. I tillegg vil alle deltagere få logoballer før turneringen. Vi har også utvidet antall lag som går til finalen til 9 lag.

Hvem går til finalen

Følgende lag går til finalen.

• Vinnerlaget på hver bane
  • Et lag som trekkes ut på hver bane. Hvis vinnerlaget kommer fra hjemmeklubben vil alle lag være med i trekkingen, hvis et lag fra en annen klubb enn hjemmeklubben vinner vil trekkingen være blant lagene fra hjemmeklubben.
  • Laget som vinner FCG Order of Merit. OOM beregnes utifra følgende skala.

1 plass – 200 poeng
2 plass – 160 poeng
3 plass – 120 poeng
4 plass – 100 poeng
5 plass – 80 poeng
6 plass – 70 poeng
7 plass – 60 poeng
8 plass – 50 poeng
9 plass –  40 poeng
10 plass – 30 poeng
11 plass –  20 poeng
12 plass – 10 poeng

Datoer for turneringene i 2017

Miklagard – 27 mai med shotgunstart klokken 09.30
Gamle Fredrikstad – 10 juni med shotgunstart 09.30
Hauger – 12 august med shotgunstart klokken 09.30
Losby – 9 september med shotgunstart klokken 09.30

Påmelding til turneringen på Miklagard kan gjøres allerede nå. De andre turneringene settes opp om kort tid.

Den internasjonale finalen i FCG, oktober 2017

FCG finalen vil gå fra den 22-26 oktober 2017 på Las Collinas Golf & Country Club utenfor Alicante. Anlegget har 18 hull og brukes på mange store turneringer. Både Nordea Tour og kvalifisering til European Tour går på banene hvert år. Banen er designet av Cabell Robinson.

Las Colinas Golf & Country Club

Se mer her: http://www.lascolinasgolf.es/

Inkludert i finalen er

– Fly med SAS inkludert bagasje og golfbag.
– 3 runder golf på Las Collinas Golf & Country Club
– Opphold i leiligheter på Las Collinas (dobbeltrom)
– All transport mellom flyplass og hotell og hotell og banen.
– Avslutningsmiddag

Callaway sponsor vinnerlaget med gavekort på kr 2000 X 2 i finalen.