Guro Black and white plus colored face

Følg Guros vei mot toppen.

Vår egen Guro Rambjør har nå vært proff i en halv sesong og de siste månedene har vært veldige spennende og interessante. I august spilte hun kvalifiseringen til LPGA touren, og endte opp med å få spillerettigheter på nivået under LPGA touren, Symetra Tour.

Det er mange ting som må ordnes og Guro har behov for økonomisk støtte for å kunne gjennomføre denne satsningen.

Guro har en drøm, og ikke minst et mål, om å være i verdenstoppen blant kvinnelige golfspillere. Hver dag jobber hun hardt for å nå hennes langsiktige og kortsiktige mål med en klar og tydelig mål og handlings plan.

Ønsker du å hjelpe Guro på veien mot verdenstoppen? Bli medlem av Birdie Eagle Club. Dette er en klubb hvor du som medlem aksepterer å betale kr.15,- ($ 2,0) per birdie og kr. 40,- ($ 4,5) per eagle for det totale antall birdier og eagler Guro gjør i 10 turneringer i 2018 etter at du har registrert deg i klubben.

Alt du trenger å gjøre er å  overføre 500 kr til 9100.40.05444, og skriv navn og epost slik at Guro kan sende en epost med alle detaljene. De Kr. 500,- allerede betalt vil bli trukket fra det totale beløpet. Guro vil sende en epost hver måned med oppdateringer om antall birdier og eagler, samt hvordan turneringene har gått. Guro hadde i gjennomsnitt 2,34 birdies per runde og hadde totalt 1 eagle i 2017 sesongen.

Antall birdies og eagles vil bli oppdatert på https://www.gurogolf.com/birdieeagleclub/ etter hver turnering, og du kan også lese mer om klubben, samt på Facebook-siden www.facebook.com/gurorambjoer

Guro ønsker å gi noe tilbake, så i slutten av sesongen vil hun trekke en tilfeldig person og sende dem en liten takkegave.

Hvis du ønsker at du er mer enn velkommen til å registrere deg for mer enn ett medlemskap.