Bilde2 26.04.18

Åpner med vintergreener for medlemmer og sponsorer!

Vi har i dag bestemt at vi åpner banen for spill for våre medlemmer og sponsorer fredag den 18. mai.

Rehabiliteringen av greenene har så langt gitt gode resultater, dvs at utviklingen så langt er positiv. Teesteder og fairwayer ser så langt meget bra ut. Dette gjør at vi ønsker å åpne banen for våre medlemmer og sponsorer fredag den 18. mai for å gi de som ønsker muligheten til å spille banen. I begynnelsen vil vi ha vintergreener på de fleste hullene, – greeenene trenger sannsynlig en til to uker til med ro slik at de blir hardføre nok til å tåle spill.

Vi kommer tilbake med hvor mange vintergreener og hvor mange greener vi kan åpne så snart dette er bestemt.

Værmessig lover prognosene fremover godt så vi krysser fingrene for at banen er klar så snart som mulig!

Bilde1 27.04.28