Klubben

European Young Masters vel gjennomført!

Av: Bent Lundborg  |  Publisert: 2. august 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Fremtiden besøkte Hauger - de beste golferne under 16 år fra hele 27 nasjoner stilte til start!

Etter 2 innspillsdager og 3 dager med turnering kunne vinnerne av European Young Masters kåres på Hauger Golfbane!

Hauger lignet nesten på Carnoustie under de ekstremt tørre forholdene på banen, det var varme dager og en av de viktigste oppgavene til oss som arrangør var å få ungdommene til å drikke mest mulig. 

Det ble vist frem mye godt spill og turneringen som startet i 1995 med ingen ringere enn Sergio Garcia som vinner gir oss håp om at fremtidens golfere kommer til å gi oss mye å glede oss over!

En stor takk til alle frivillige som holdt ut med timer i stekende sol som forecaddier, med livescore eller som startere!

En stor takk også til banemannskapet som holdt banene i perfekt stand under turneringen!

Takk også til Golfforbundet som bidro med både planlegging og gjennomføring! Takk til dommere for samarbeid og god kontroll!

Vil også nevne at det ble utdelt en pris fra Hauger og Garmin for "Lowest score" for gutter og jenter. Denne ble vunnet av Luc Breuer fra Tyskland med 65 slag (tangering av banerekord) og Caitlin Whitehead fra England med 69 slag.

Beste Norske jente ble Celine Brovold Sanne med delt 25. plass og beste Norske gutt ble Jonas Sælleg Aulie med delt 18. plass. Norge havnet på 15. plass i lagkampen.

Medaljer:

BOYS:
??Sebastien Friedrichsen????
??Sakke Siltala ????
??Luc Breuer ????

GIRLS:
??Caitlin Whitehead ?????????????? 
??Carolina Lopez-Chacarra????
??Ester Fagersten????

NATIONS CUP
??Sweden ????
??Spain ????
??Germany ????


Her er noen videoer fra arrangementet:
"DAG 1"
"DAG 2"
"DAG 3"

Fullstendige resultater: "Klikk her"
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her