Da er VTG  kursene for 2017 satt opp. Bare å melde seg på via mail til joachim@haugergolf.no.

Kun kr 1 495,- For barn under 16 koster kurset kr 995,- To betalende foreldre kan ta med et barn gratis!

Vi vil sikre oss at du vil fortsette med golf etter endt kurs derfor har vi et unikt tilbud til alle som tar kurs med oss. Oppfølgningskurs holdes for spillere som melder seg inn i klubben til kun kr. 75.- pr gang med kaffe og vaffel etter timen. Se oppsett for oppfølgingskurs nederst. I tillegg har vi faddergolf som vi tilbyr gratis.

Alle som tar VTG med oss på Hauger får spesialpris på medlemskap i Hauger GK. Se nederst på siden for mer info.

Kurs kan organiseres individuelt eller i mindre grupper dersom datoer ikke passer (prisen kan da forandres). Dersom du trenger litt mer individuell oppfølging, ta kontakt med Headpro, Joachim Lange for mer informasjon. E-post: joachim@haugergolf.no

Påmelding

For påmelding registerer deg her – http://protrainer.golfbox.dk/
Eventuelt send en mail til martin@haguergolf.no

Under finner du en oversikt over nybegynnerkurs vi tilbyr for året;

1 22-23. april 10-16 begge dager
2 6-7. mai 10-16 begge dager
3 20-21. mai 10-16 begge dager
4 3-4. juni 10-16 begge dager
5 17-18. juni 10-16 begge dager
6 1-2. juli 10-16 begge dager
7 18-19-20. Juli kveldskurs 17-21
8 12-13. aug 10-16 begge dager
9 26-27. aug 10-16 begge dager
10 9-10. sept 10-16 begge dager
11 23-24. sept 10-16 begge dager
12 14-15. okt 10-16 begge dager

Kontakt Joachim på joachim@haugergolf.no for mer informasjon.

Alle kurs må ha nok påmeldte for å holdes. Påmelding er bindende. Tidspunktene kan forandres med tanke på antall påmeldte og pauser etc. Fint hvis dere har køller, da kan dere gjerne ta dem med, hvis ikke har vi ekstra til utlån. Vi kommer til å ha meget bra pakketilbud for alle sammen som eventuelt kan være interessert i det. Betaling gjøres i golfshop før kurs start.

Oppfølgingskurs

Dette er noe vi satser stort på. Vi vil sikre oss at du/dere kommer skikkelig godt når dere først begynner:-) Derfor tilbyr vi oppfølgingskurs til alle som blir medlemmer hos oss til kun kr. 75.- pr gang (inkl. kaffe og vaffel). Etter kurs vil dere få tilbud fra vår faddergruppe om spill og deretter hvis interessen er der, vil en invitasjon komme til våre.

Påmelding

For påmelding logg deg inn på din golfbox eller registerer deg her – http://protrainer.golfbox.dk/
Eventuelt send en mail til martin@haguergolf.no

Mandager kl 19-20 og her er temaene;

05.jun Fullsving med fokus grep, oppstilling og sikting – oppmøte nordside range
12.jun Chipping og putting – oppmøte puttinggreen
19.jun Fullsving med fokus på lengre slag – oppmøte nordside range
26.jun Banespill – oppmøte utenfor golfshop
 fellesferie
04.sep Fullsving med fokus grep, oppstilling og sikting – oppmøte nordside range
11.sep Chipping og putting – oppmøte puttinggreen
18.sep Fullsving med fokus på lengre slag – oppmøte nordside range
25.sep Banespill – oppmøte utenfor golfshop

Kontakt Joachim på martin@haugergolf.no for mer informasjon eller påmelding. For påmelding klikk her og deretter oppfølgingskurs…

Veien til golf – få mest mulig ut av ditt medlemskap på Hauger!

Bli aksjonær – spill gratis hele 2017

Her eier du en aksje i Hauger Golfklubb, og har full tilgang til alle fordeler vi forhandler frem for våre eiere. Årsavgift er ca 8700,- pr år, og inkluderer medlemskap og full spillerett.

• Gratis første året
  • Gratis VTG kurs (pengene tilbake i etterkant) verdi kr 1395,-
  • Medlemskap i FCG, som gir knallpriser på Miklagard, Losby og Gamle Fredrikstad
  • Greenfee tilbud på en rekke samarbeidsklubber