Nye sider for våre grupper på nettet:

Vi har «pusset opp» våre nettsider og laget nye undersider for våre grupper – vi vil forsøke og sortere litt på hvilke nyheter som legges ut på forsiden og hvilke som legges ut under gruppene etter interesse. Dere finner følgende grupper: JuniorerDamerHerrerSeniorer (trykk på gruppen for direkte link) Dere kan gjerne også gå via «Klubben / Nyheter» eller finne de enkelte grupper under «Medlemmer»

Registrer deg i Golfbox

Vi ønsker at alle våre aksjonærer / medlemmer skal registrere seg i golfbox og bekrefte ankomst. Dette kan gjøres i golfshoppen (fra kl. 8-20) eller på terminalen i gangen på klubbhuset. Grunnen til dette er at vi ønsker å ha bedre kontroll med tanke på booking samt at vi gjerne vil ha statistikken for banebruk så god
som mulig.

Frivillige til Nordea Challenge på Hauger

Vi minner om at vi trenger frivillige til denne turneringen som går fra 16. til 18. juni – svar gjerne på denne e-posten og skriv om du kan formiddag, ettermiddag eller hel dag – samt hvilke dag/dager.

Flere askebegre rundt klubbhuset

Vi finner mange sneiper og brukte snusposer rundt klubbhuset og tunet – vi setter opp askebegre på begge sider av klubbhuset og oppfordrer alle til å benytte disse.

Ny app for Hauger

Vi lanserte nylig en egen Hauger app for mobil – for å lese mer om denne og informasjon om nedlasting; Les mer her: «Klikk her»

Ellers oppfordrer vi som alltid til å benytte Hauger Golfshop og vår nye smakfulle restaurant Hauger Matstue!