-Medlemskap – Hauger Golfklubb 2018

Aksje med spillerett (kampanje)
Ta kontakt med klubben!

Aksje gir følgende fordeler:

• 7 dagers booking av starttid.
  • Leie av golfbil kun kr. 250.- (normal pris kr. 400.-)
  • Redusert greenfee (medlem/gjest pris) på følgende Partnerbaner: Drøbak GK, Haga GK, Bærum GK, Hakadal GK, Drammen GK, Sorknes GK, Bjaavann GK, Meland GK og Arvika GK.NB – aksjonærfordeler gjelder kun aksje eiere – de som leier en spillerett oppnår ikke disse fordelene.

NYHET: Aksje Pluss – for deg som vil ha fritt spill på 2 golfbaner!

logo_ny     logo-header Aas Gaard

Vi har inngått en samarbeidsavtale med Aas Gaard Golfpark og har gleden av å kunne tilby våre aksjonærer et Aksje Pluss medlemskap med fritt spill på 2 baner!

Følgende fordeler finner du i Aksje Pluss medlemskapet:

• Fritt spill Aas Gaard Golfpark med 10 dager booking!
  • Rangekort verdi kr. 1.000.-
  • Fyll en ball med venner (3 greenfee til Hauger) – må spilles sammen med aksje pluss medlemmet.
  • 10% rabatt på køller/baller og 15% rabatt på klær og sko
  • 1 gratis runde på følgende baner: Holtsmark, Drøbak, Bærum, Sorknes og Bjaavann + en bonusbane til de 20 første!
  • Leie av bil til kun kr. 200.-
  • 12 pk. m/logoballer
  • Medlem/gjest pris på følgende samarbeidsbaner: Haga, Bærum, Drøbak, Kongsvinger (man-torsd), Holtsmark, Onsøy, Meland, Bjaavann, Dynekilen og Arvika.
  • Fritt spill for barn og barnebarn (t.o.m. fylte 20 år.)

Pris for Aksje Pluss er kun kr. 3.100.- (Kan kun kjøpes av aksjonærer Hauger Golfbane)

Pakken bestiller du på mail til Elin:   elin@haugergolf.no

Nyhet: Hauger-fleX

Kr 4200,- Medlemskapet er en nyhet for 2018 og gir deg mulighet til å skreddersy ditt medlemskap etter behov. Hauger-fleX inneholder: Medlemskap i klubben, frittspill alle tider med unntak av helg og helligdag 9-14 og 3 dager booking. Du kan oppgradere medlemskapet etter dine ønsker både på banen og treningsfeltet.

Les mer om Hauger-fleX her, eller ta kontakt med oss for et tilbud ved å trykke her.

Greenfee medlemskap

Kr 1095.- Medlemskapet gir redusert greenfee med kr. 100.- ved spill på Hauger. Minimumspris kr. 400.- / 200.- ved spill på Hauger 18-hull / 9 hull. Fri bruk av treningsbanen.
Greenfee medlemskap Junior – kr. 500.- halv greenfee. Minimumspris kr. 200.- / 100.- ved spill på Hauger 18-hull / 9 hull. Fri bruk av treningsbanen.

Aksje med spillerett
Kr. 8.900.- inkl. medlemskap i Hauger GK og fritt spill på hovedbanen og treningsbanen og redusert pris på golfbil.

Studenter
Kr 4.195.- ink. medlemskap i Hauger GK, fritt spill på hovedbanen og 6-hulls bane.

Juniorer
Medlemskap og spillerett etter alder, mellom kr 1.255.- og kr 2.600.-.

Innmelding/registrering

Valg 1: Fyll ut innmeldingsskjema og det til oss elektronisk.

Valg 2: Fyll ut innmeldingsskjema/salgskontrakt som sendes til : post@haugergolf.no

Innmeldingsskjema finner du her:

Innmeldingsskjema

Bankgiro nr: 9049 10 23715

Jeg/vi ønsker medlemskap i Hauger Golfklubb

Eventuell utmelding av klubben må skje skriftlig innen 31.desember,
ellers vil full medlemskontingent bli krevd for påfølgende år.

Navn*

Født*

HCP

Postnr./sted*

Mobil*

E-post*

Yrke

Nasjonalitet

Er du også samtidig medlem av annen golfklubb:

Hvis ja, hvilken?

Hvilken klubb skal være hjemmeklubb (bestille golf kort)

Mottar noen annen person i husstanden bladet Norsk Golf
 Ja Nei

Jeg bekrefter å ha gjort opp mine økonimiske forpliktelsertil eventuell gammel klubb.

Gammel klubbs navn:

Kontingentkategori
 Greenfeemedlemskap voksen kr 995,- Junior/student med spillerett kr 350,- Greenfeemedl. Junior (0-18) kr 500,- VTG 2015 voksen/junior (0-18) kr 500,- / kr 0,- Aksjonær kr 500,-

Greenfeemedlemmer kr 100,- i rabatt i greenfee alle dager (min pris kr 450,-).
Greenfeemedlemmer Junior kr 50,- i rabatt alle dager (min pris kr 225,-)

Spillerett:
 Spillerett junior 16-21 år - kr 2 150,- Spillerett junior 11-15 år - kr 1 600,- Spillerett barn under 10 år - kr 1 150,- Spillerett student 22-25 år - kr 3 550,- Medlem VTG (1 år) - halv greenff - kr 3 850,- Ungdom 22-26 år kr. 4.990.- Spillerett aksjonær kr. 8 200.- Hauger fleX kr. 4.200.- (Kun nye medlemmer)

Innmeldingsavgift: For tiden betales ikke innmeldingsavgift.
Innmeldingsgiro blir sendt når klubben mottar innmeldingsskjemaet.

Melding