-Medlemskap – Hauger Golfklubb 2017

Aksje med spillerett (kampanje)
Kr 0.-   Ta kontakt med klubben for GRATIS spill ut 2018 – (Dette gjelder aksjer vi formidler – begrenset antall)

Aksje gir følgende fordeler:

• Medlemskap i First Class Golf (www.fcg.no) – spill på Miklagard, Losby og Gamle Fredrikstad Golfklubb til kun kr. 325.-
  • 7 dagers booking av starttid.
  • Leie av golfbil kun kr. 250.- (normal pris kr. 400.-)
  • Redusert greenfee (medlem/gjest pris) på følgende Partnerbaner: Drøbak GK, Kongsvinger GK, Tyrifjorden GK, Bærum GK* og Haga GK (NB-Bærum GK gjelder pakke med 3 billetter, bestilles på forhånd her: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=198559 (Pakken kan også kjøpes direkte i shoppen på Bærum GK)
    (Tilbudet gjelder fra/til når begge baner i samarbeidet er åpne) NB – aksjonærfordeler gjelder kun aksje eiere – de som leier en spillerett oppnår ikke disse fordelene.

Nyhet: Hauger-fleX

Kr 4200,- Medlemskapet er et nyhet for 2018 og gir deg mulighet til å skreddersy ditt medlemskap etter behov. Hauger-fleX inneholder: Medlemskap i klubben, frittspill alle tider med unntak av helg og helligdag 9-14 og 3 dager booking. Du kan oppgradere medlemskapet etter dine ønsker både på banen og treningsfeltet.

Les mer om Hauger-fleX her, eller ta kontakt med oss for et tilbud ved å trykke her.

Greenfee medlemskap

Kr 995.- Medlemskapet gir redusert greenfee med kr. 100.- ved spill på Hauger. Minimumspris kr. 400.- / 200.- ved spill på Hauger 18-hull / 9 hull. Fri bruk av treningsbanen.
Greenfee medlemskap Junior – kr. 500.- halv greenfee. Minimumspris kr. 200.- / 100.- ved spill på Hauger 18-hull / 9 hull. Fri bruk av treningsbanen.

Aksje med spillerett
Kr. 8.700.- inkl. medlemskap i Hauger GK og fritt spill på hovedbanen og treningsbanen. Inkluderer medlemskap i First Class Golf med spill på Losby, Miklagard og Gml. Fredrikstad til meget redusert pris. (kr 325.-), samt redusert pris på golfbil. (NB – leie av aksje gir ikke FCG rettigheter)

Studenter
Kr 3.900.- ink. medlemskap i Hauger GK, fritt spill på hovedbanen og 6-hulls bane.

Juniorer
Medlemskap og spillerett etter alder, mellom kr 1.155.- og kr 2.500.-.

Innmelding/registrering

Valg 1: Fyll ut innmeldingsskjema og det til oss elektronisk.

Valg 2: Fyll ut innmeldingsskjema/salgskontrakt som sendes til : post@haugergolf.no

Innmeldingsskjema finner du her:

Innmeldingsskjema

Bankgiro nr: 9049 10 23715

Jeg/vi ønsker medlemskap i Hauger Golfklubb

Eventuell utmelding av klubben må skje skriftlig innen 31.desember,
ellers vil full medlemskontingent bli krevd for påfølgende år.

Navn*

Født*

HCP

Postnr./sted*

Mobil*

E-post*

Yrke

Nasjonalitet

Er du også samtidig medlem av annen golfklubb:

Hvis ja, hvilken?

Hvilken klubb skal være hjemmeklubb (bestille golf kort)

Mottar noen annen person i husstanden bladet Norsk Golf
 Ja Nei

Jeg bekrefter å ha gjort opp mine økonimiske forpliktelsertil eventuell gammel klubb.

Gammel klubbs navn:

Kontingentkategori
 Greenfeemedlemskap voksen kr 995,- Junior/student med spillerett kr 350,- Greenfeemedl. Junior (0-18) kr 500,- VTG 2015 voksen/junior (0-18) kr 500,- / kr 0,- Aksjonær kr 500,-

Greenfeemedlemmer kr 100,- i rabatt i greenfee alle dager (min pris kr 450,-).
Greenfeemedlemmer Junior kr 50,- i rabatt alle dager (min pris kr 225,-)

Spillerett:
 Spillerett junior 16-21 år - kr 2 150,- Spillerett junior 11-15 år - kr 1 600,- Spillerett barn under 10 år - kr 1 150,- Spillerett student 22-25 år - kr 3 550,- Medlem VTG (1 år) - halv greenff - kr 3 850,- Ungdom 22-26 år kr. 4.990.- Spillerett aksjonær kr. 8 200.- Hauger fleX kr. 4.200.- (Kun nye medlemmer)

Innmeldingsavgift: For tiden betales ikke innmeldingsavgift.
Innmeldingsgiro blir sendt når klubben mottar innmeldingsskjemaet.

Melding