joakim logo blaagraa

Da er golfsesongen i gang og Martin og Joachim er tilgjengelig for protimer. Protimer og kurs bookes via din golfbox. Bare å logge seg inn å velge protime eller kurs.

Eventuelt send en mail til joachim@haugergolf.no med spørsmål om timer, kurs eller gavekort.

Gå direkte til underpunktene ved hjelp av linkene:
Booking av Protimer
Banespill med pro
Litt om Joachim
Litt om Martin
Hva skjer under en instruksjonstime?
Teknologi under protime og informasjon om custom fitting
TPI-program

Proene våre

hauger martin og joachim
Joachim LangeMartin Brännström

Head Professional, Hauger GK
PGA of America
Tlf 92633103
Hjemmeside - www.pgapro.no
Epost: joachim@hauger-golfklubb.no
Teaching Professional, Hauger GK
British PGA
Tlf 48509283
Epost: martin@haugergolf.no

 

Booking av Protimer

Booking av protimer gjøres via din golfbox. Bare å logge seg inn. Har du ikke golfbox registrer deg her – http://protrainer.golfbox.dk/

Eventuelt send en mail til joachim@haugergolf.no for gavekort eller andre spørsmål.

Priser og ved kjøp av flere timer

50 min 795,-

25 min 420,-

50 min to personer 895,-

Kampanje – kjøp 5 x 50 min, få med en protime gratis!

Banespill

Fra kr 1 495,- pr 9 hull. Kan gjøres alene eller gruppe på 3 spillere. Tilbudet må brukes på formiddag og hverdag.
Det er under kr 500,- pr pers for 9 hull. Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette.

Litt om Joachim

Joachim er inne i sin 11 sesong som head pro på Hauger og han har vært pro siden 2001. 2006 fullførte han PGA of America sitt 6-årige program (som eneste nordmann) og ble nr. 1 av 120 studenter i sitt kull. Gjennom PGA of America har han vært heldig å ha kurset med eller fått undervisning av mange av de best rangerte golfinstruktørene i verden; blant andre Leadbetter, Hardy, Harmon, Pelz, Flick, Suttie, Rose, Nilsson, Marriott og Foley.

Videre er han autorisert TPI-instruktør på level 1, level 2 og level 3, og autorisert TPI-juniortrener. Dette betyr at han har nødvendig kunnskap til å teste fysiske begrensninger og styrkenivået hos ulike typer mennesker i golfsammenheng.

Han jobbet som pro i Kentucky i 6 år før han flyttet hjem til Norge. Før dette hadde han fullt scholarship i 1. div på college i USA, samt konkurrert på flere miniturer i USA.

Joachim sin teori er at alle golfspillere kan utvikle sine ferdigheter, samtidig som man beholder sin egen svingstil. Det samme gjelder trenere. Derfor er han selv oppttatt av å kontinuerlig utvikle seg som trener. Jeg drar ofte på seminarer i utlandet; er med på kurs arrangert av PGA America/ Norge eller andre typer kurs. Alt dette for å utvikles som golfpro. Han holder til på Fornebu under vinteren, velkommen!

Litt om Martin

Vi er glade for å melde om at Hauger har fått tilbake Martin for enda en sesong. Martin har 16 års erfaring som golfinstruktør. Han er født og oppvokst i Luleå og mestret golfen meget raskt. Pga det kalde klimaet i nordsverige flyttet han til søreuropa og Palheiro Golf (Madeira).

De siste 10 årene har Martin jobbet på Arcos Gardens & Desert Springs Golf Club (Spania). Martin har vært medlem av Engelsk PGA siden 2009 og har også mye utdannelse innen TPI.

Martin sin filsofi i egene ord; Min filosofi när han lär ut golf är att alla är vi olika och kommer att spela golf på olika sätt; tillsammans kommer vi att hitta den bästa metoden för att maximera din potential. Lets keep it simple!!

Hva skjer under en instruksjonstime hos oss?

Vår hovedoppgave er å se på hver enkelt person individuelt og instruere deretter. Damer og menn, uansett alder, lærer på forskjellige måter. Alle har særtrekk i sin golfsving. Det er viktig å bevare disse særtrekkene og bygge derfra. Det finnes ikke en sving som er riktig for alle, og man skal ikke ha for mange tanker om gangen.

1.    Er det noe fysisk som kan hindre deg og din sving? Er du for stiv eller kanskje mangler litt styrke? Dette blir diskutert under åpningsfasen av protimen.
2.    Vi sjekker din «PGA». (Posture, Grip & Allignment/Oppstilling, grep og sikting).
3.    Så ser vi etter svingfeil, bruker som oftest video til dette og sammenligner din sving med verdens beste. Da blir det enklere for deg å forstå de forskjellige posisjonene i svingen. Dette diskuteres nøye. Det er viktig at alt blir forstått og at dette gjøres grundig for å unngå misforståelser.

4.    Vi legger opp en plan for hvordan vi skal få deg til å bli best mulig fortest mulig. Dette gjøres ved å gi øvelser for sving, styrke og/eller fleksibilitet.

Teknologi under protime

Ipad og V1 svingprogram, Casio Exilim EX-F1 fotokamera, JVC Video svingprogram og mange andre hjelpemidler.

Vår svingfilosofi er enkel; »Det er bare du som gjør golf vanskelig.»

Husk: Kroppen må være avslappet for en god sving og kroppsdeler må begynne å bevege seg i riktig rekkefølge for å få ballen til å gå langt, og ikke minst rett. Vårt mål er å gi deg alle verktøy for at du kan rette opp dine egne feil hvor som helst og når som helst.
Vi setter opp timen slik at den passer deg og ditt nivå. Vi trener spillere på alle nivåer; medlem eller ikke.

TPI-program

Dette er et program hvor vi tester dine fysiske bregrensninger (fleksibilitet, limitasjoner og styrke) i sammenheng med golfsvingen. Joachim har fullført alle tre nivåene av denne sertifiseringen/utdannelsen. Du får mulighet til å ta den samme testen som spillerne på touren tar. TPI-utdannelsen er i regi av trenere som har jobbet med spillere som Woods, Mickelson, Weir, Villegas, Faldo, Singh, Donald, Watson, Garcia.

Dette programmet tilbyr: 13 bevegelighetsøvelser som kartlegger områdene hvor din kropp kan bli sterkere og mer fleksibel.

  • Ut i fra dette tilpasser vi et unikt treningsprogram til deg. Dette vil garantert forbedre din golfsving og generelle helse.
  • Videoanalyse av svingen din for å se full sammenheng mellom fysiske begrensninger og din nåværende sving. 
  • Over 80% har problemer med bevegeligheten i hofter og skuldre. 
  • Over 70% av golfere har vanskeligheter med tilstrekkelig balanse.